• Tinman #18177
    Először is jó ebédhez/reggelihez szól a nóta.... az ilyen kis folklórok sem véletlenül születnek:

"de a facehunter megtévesztő neve ellenére sem úgy játszandó, ahogyan leírtad, illetve elképzelted"

Másodszor pedig rendkívül dicsértés, ahogy próbálod ködösíteni, már-már valamiféle misztikus mélységekkel leírni a facehuntert, melynek neve is mutatja és az előző hsz-emben is leírtam, hogy szinte mindig csak arcra megy és csak akkor trade-el, ha nagyon muszáj. Ha te nem ezt tapasztalod a facehunter kapcsán a játékban, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy egy egészen más játékkal játszunk és innen ered az összes véleménykülönbség.

Az aggro stílus és a facehunter rendkívül gyorsan és könnyen elsajátítható, ezért tökéletes a kezdőnek aranyat farmolni, hogy aztán abból az aranyból további lapokat vásárolhasson és további stílusokat ismerhessen meg. Továbbá tökéletes a kevésbé kezdő játékosnak is, aki kevés lappal rendelkezik, pontosan azért amiért a teljesen kezdőnek, mert gyorsan goldhoz juthat, sőt még rankeden is arathat. Utóbbi esetben pedig a ranked játék során az ellenfél által játszott stílust is megismerheti.

Annak idején mikor elkezdtem a játékot a priest mellett erőltettem én is a facehuntert, irritálóan jól működött, csak éppen semmi örömöm nem leltem benne és nem érdekelt a gold farm. Most sem farmolom a goldot, jön ahogy jön, extra meccseket csak rankeden tolok.

Továbbra is azt a végső következtetést vonom le, hogy van a te igazságod, meg van az enyém, mely majdnem egyezik, csak az enyém nem lehet jó, mert én írtam.