Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #18146 Ezt amúgy annyira, de annyira könnyen feloldhatnák azzal, ha mondjuk a szezonváltáskor csak 2-3 rankot esnél vissza, de minimum mondjuk rank5-ig, legfeljebb pedig rank18-ig.
Tehát legendtől rank2-ig mindenki rank5-ről indulna, illetve rank15-17 közt mindenki rank17-ről, rank3-14 közt mindenki bukna 3 rankot, rank 18+ pedig helyben maradna.
De mindegy is, hogy hogyan, a lényeg, hogy azt kéne megoldani, hogy ne essen senki 2-3 ranknál többet az új szezonra, így tényleg skill/pakliminőség szerint lennének szétszóródva a népek a ranglétrán.
Ellenben rengeteg olyan játékos van, mint én, aki legendképes, mégis inkább csak dailyzget/funolgat és igaz, hogy emiatt sok hozzám hasonló emberrel összefutok rank15+-on is, de sok olyannal is, akin látszik, hogy élete legjobb teljesítménye ez a rank és szerintem egyáltalán nem jó, hogy összefut olyanokkal, mint akiket az előbb leírtam.
Márpedig aki tényleg csak dailyzik 3 naponta és nem mindig netdeckel valami űber decket hozzá, az szezon végére legfeljebb rank5-ig jut el, szóval a következő szezon elején mindenképp az alsó fertályról kezd.