Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
voros12 #17761 Na jó. Azt hiszem itt az ideje, hogy végleg befejezzem a játékot. Vagy legalábbis addig amíg normálisan nem tudják kibalance-olni. Mert ami most megy rankeden az egy vicc. Szerintem egy online játéknak nem arról kéne szólnia ahol van több kaszt, hogy te azzal játszol ami épp a legerősebb, mert a fejlesztők úgy akarták. Hanem azzal amivel szeretnél. Na most én tudom hogy ez kb egyik online játékban se tudják megvalósítani (nem értem miért olyan nehéz). De ami itt megy, az már szánalmas. Pap a fő karim, és szeretek/szeretnék vele játszani de egyszerűen képtelenség. Mivel a papnak kb csak a control deck a jó (próbáltam tempot de nem sokra mentem vele), így egy kalap szar. Ami most megy a lock, mage, hunter, és most már csodás warriból is sikerült csinálni egy rush kasztot . Gratulálok blizzard. Ezért nem fogok egy petákot se fizetni ezért a játékért, mert nem érdemlik meg, hogy arra nem képesek hogy értelmesen kibalancolják a játékot. Szóval azthiszem most hagyom abban. Bocsi ezért a regényért de olyan ideg vagyok hogy hetek óta rank14 alá lehetetlen bemenni, hogy az hihetetlen. És még finoman fogalmaztam.