• hawkie22
    Mai nap legjobb meccse számomra: én control warrior, ellen priest. 10. kör környékén nekem 30+14 HP, neki 27, viszont van neki 4 minion a boardon, nekem semmi. Nem voltak erős minionok, szóval hagytam. Lassan clericcel meg a tőlem lopott acolyte-al felhúzta a paklija felét, volt még vagy 10-11 lapja, nekem még olyan 18. Lerakott egy sea giantet, meg egy Dr. Boomot a többi minion mellé. Szarul jöttek a lapjain, egy shield maident tudtam csak kirakni. Következő körben le itt 29 HPre. Viszont én felhúztam egy Brawlt. Ment is minden a levesbe, kivétel az acolyte nála. Megint nem volt minion kézbe, így ment ez pár körig, ahol megint tele volt a boardja, nálam meg semmi. Szép lassan elfogyott a paklija, felhúzott mindent, amikor is volt a kezében meg 4 lap, nálam 6 + pár még a pakliban, viszont csak egy sylvanasom volt a boardon, neki meg kb. 17-18 dmg az akkori körben, következő körben halok. Viszont jött a 2. Brawl. ;) mindenki elhullott, viszont sylvi halálával visszaloptam a felturbózott acolyteot. Na itt adta fel. Pedig Grommasht még ki se raktam, pedig kézbe volt. 20-25 percig tartott a meccs, de nagyon élveztem, hogy gondolkodni kellett, nem pedig csak lapokat rakosgatni automata módban egymás után.