• Mephike
    Nem szoktam sztorikat leírni, de ezt most muszáj.
    Megnéztem egy ismerősöm játék, és tanultam belőle, a jutalmam egy golden Avenging Wrath lett. Gondoltam mára ennyi elég is lesz, alszok egyet, mert a melóban elfáradtam. Ekkor látom ám, hogy egy játék és szintet léphetnék a warlockommal. OKs, ez még belefér - gondoltam.
    Kapom is az ellen, warlockkal jön ő is, nézem hány lapot kever le (egyet sem), nálam a coin és 3 lapot lekeverek. Első körben már ugrott is ki a kis imp a kezéből, köv körben jött a tojás, stb. Nehezen de 15HP-nál tisztítottam a boardot, a következő rohamokat a két belcher szépen felfogta. Jött a szokásos giant fal tőlem, mögötte meg Thaurissan tette a dolgát.
    Ellenfelem felfogta, hogy itt már nem 100%, hogy ő fog nyerni, tolta is minden lapom kijátszása után a well playt, hagytam nem némítottam le. Idővel az óriásom elfogyott, már csak egy feltauntolt voidcallerem marad. Persze ő belehúzott a második doomguardjába is, és ezzel pont elég sebzése volt az asztalon, leverte a voidcallert és tolta is a well playt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ... I'm Mal'ganis, I'm eternal!

Fel is adta, én toltam egy well playt neki, és röhögtem egy jót :)