Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #17699 Az is baj, hogy kevés a silence, ami valahol érthető, mert az olyan lapok, mint sylvanas vagy tirion teljesen értéktelenné válnának, ha sok lenne a silence, ugyanakkor az meg nem normális, hogy emiatt egy 2drop tojás 4/6, egy 2drop pók meg 3/4 vanilla value-t képviselnek. Nem tudom, lehetnének olyan silence effektek, amik csak bizonyos áron aluli lényekre hatnak vagy ilyesmi, de amúgy szerintem annak ellenére, hogy az undertaker kiment a divatból a sok olcsó deathrattle teszi bosszantóvá a zoot, más bajom nincs is vele.
Régen bosszús voltam, ha 1 2/1-es golem maradt az aoe-m után, most örülök, ha csak egy 4/4es bogár marad... :D
Persze ezt sokkal ötletesebben is meg lehet oldani, például egy taunt, ami deathrattleként besilence-eli az ellen lényeit vagy akár lehetnének 2 hullámban ható aoe-k, amik elsőre mondjuk 1-2-t sebez csak, de másodikra az undamaged minionokba (szóval amik deathrattle hatására jöttek) akár 3-4-et is. Persze ez csak 2 ötlet így hirtelen, biztos vagyok benne, hogy ha okos emberek gondolkodnak rajta, akkor sokkal több és sokkal nagyszerűbb ötletek jönnek össze. Ezzel szemben viszont úgy néz ki, hogy csak a zoot erősítették az elmúlt időszakban, a countereket ellene nem.