Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #17670 Azért én azt nagyon határozottan vitatnám, hogy a lightbomb priest rossz lenne patron ellen, tipikusan 3 totális boardcleared van patron ellen, a tapasztalatom az, hogy csak akkor tud leszedni, ha OTK-ja van, ami persze elő-előfordul, de ritka. Csak figyelni kell arra, hogy mindig fullHP közelében legyünk és a belchereket nem szabad turn5-7-ben kihajigálni, hanem mindig várni kell velük egy potenciális kombót.
Egyébként deckek is vannak hozzá mellékelve? Például mi a különbség a control és a lightbomb priest között? Az én priestemben van lightbomb is meg Ysera is, az most melyik? :)
Midrange hunter alatt pedig a hybrid huntert érti, ami lényegileg facehunter csak highmane van benne meg freezing trap vagy a belcheres boomos huntert?
Nameg őszintén szólva nekem az is új, hogy a freezemage super effective lenne zoo és facehunter ellen, de BRM óta nem játszottam freeze mage-t, kapott valami fasza új kombót netán? Oké, Emperor gyorsítja a dolgokat, de turn6-ra ha nem jó a kezed halott vagy.