• karmacoma
    A taunton agyaltam a napokban. Nem értem ezt miért hagyták ki. Floodolták az 5 manás slotot kötelező minionokkal, így a Belcherrel baromi drága lesz a deck, így az se ér semmit.

Én úgy látom az volt a cél, hogy manához képest nagyon erős minionokat tudjon lerakni az asztalra az ember. 3. körös 3/5, 4. körös 5/6, diszkont áron kirakható 6/4, és inervate-elő 5/5. Az a baj, hogy ez a játék nem így működik. Nem véletlen, hogy a hasonló elvre alapuló Druidában fixen benne van vagy 15 lap, amit nem tudsz cserélni. Mind kell hozzá, mert alapvetően 1 3/4-es és 2 2/3-as lény többet ér, mint egy 5/6, ha azon nincs taunt, mert a lények túlnőtték az Aoe-kat manahatékonyságban. Ezt nagyon elrontották.

A kieg adott nekünk egy Emperort, ami remek a kombódeckeknek, és egész normálisan balanceolt lap lett, jött egy archetípus kreáló Patron, és a kis impszaró, ami szó szerint rászabadította a démonhordát a metara. Említésre méltó még a quick shot, ami még egy frusztráló mód arra, hogy a nulla interakcióval játszó Hunter is le tudjon burstölni. Mit hagytam ki? Ja igen a Flamewalker, amiről azt hittük kinyit egy nem freeze control mage-et, helyette jött még egy aggro deck, ami közepesen jó húzással 5 kör alatt kivégez 2 1 manás minionnal. Hát jól belefulladtunk Nefarian trágyájába.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.17. 23:55:31