Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #17291 Free to play szemszögből eleinte mindenképp arra ösztönöz a játék, hogy egy olcsó aggróval játssz, ha szeretnél érvényesülni ranked mode-ban. Én pedig inkább csak arénáztam és daily-ztem, amíg össze nem jött a megfelelő lapmennyiség. Közben pedig egész jól megtanultam az alapokat. Persze lehet a házépítést a tetővel is kezdeni, de lesznek bonyodalmak.
A másik irányvonal pedig az, hogy időt spórolhatsz magadnak, ha ráköltesz pár fillért. Nevetséges összegért rengeteg időt lehet nyerni azoknak, akik nem kedvelik a lassú fejlődést. Ezen alapszik a F2P játékok üzletpolitikája, és szerintem remekül működik itt is.
Én a túlaggrósodást sem látom, bár elhiszem, hogy más sokkal találkozik. Velem az utóbbi napokban csupa handlock és control warrior jött szembe, volt bőven freeze mage és ramp druid is. Olyan 30 meccsből legalább a fele control ellen ment, és a maradékban is sok combo illetve midrange volt. Streameken is egyedül a zoo/midrange/demon/handlock elszaporodást látom.
A pénzfeldobás pedig alapkoncepció marad még sokáig, mert amellett, hogy idegesítő tud lenni, óriási a megtartó ereje. A többségnek jóval nagyobb élmény szerencsével nyerni, mint annak hiányában kikapni.
A fórumos feszültséglevezetésnek az egy nem túl etikus mellékhatása, hogy közben az azt olvasóknak is átadsz belőle.