Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nem feltétlen rád értettem, igazából nem is figyeltem a nickeket, teljesen lényegtelen is, nem személyeskedés volt, hanem általános véleményformálás. Eleve nem arra irányítottam aki leírja a véleményét, mit hogy kellene, hanem azokra akik idejönnek sírni mert éppen kiverték mint a kutyát. Readonlyba már jelen vagyok egy ideje, nem most ugrott be, hogy milyen jó hecc lenne beleugatni ebbe.
A játék jövőjéért lehet is aggódni, mert perpill nagyon szar irányba halad, ez tény, speciel nekem a mech-es kieg óta egyre kevésbé tetszik, igaz, azzal még el lehetett szórakozni. Sokáig nem akartam engedni a régi paklijaimból, de megettek ezek az olcsó-gyors paklik, így kénytelen voltam elmenni ebbe az irányba, pedig szerintem sokkal kevésbé élvezetes, de én elvagyok így is. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy kihagyásokkal játszom, előveszem 1-2 hétre, aztán pihentetem 1-2 hétig, egy ideig leköt ebben a formában, de hosszútávon valóban bosszantó, ennek ellenére eszembe nem jutna feleslegesen posztolgatni arról, hogy most mennyire kikaptam zsinórban nyolcszor a különféle köcsög deckektől, inkább lerakom kicsit.