Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #17252 Abban igazad van, hogy túl sok a sírás, viszont aggódni azért lehet a játék jövőjéért, ha már beletolt az ember 1 évet az életéből, és szeretné ha játszható maradna a dolog. Ha megnézed én inkább ötleteltem, hogy lehetne megjavítani, fejleszteni a játékot, nem pedig konstans sírtam, meg vergődtem, hogy épp mi vert el. Szerintem nem kéne fórumoznod itt, senki nem tart fegyvert a fejedhez. Böföghetném be ha át akarnám venni tőled a megmondóember szerepét. Ugyan akkora baromság, mint amit te írtál.
Visszatérve HS-re. Én nagyon szeretem ezt a játékot, elvétve játszok mással, de a jelenlegi meta már nekem is elvette a kedvem tőle. Csak akkor lépek be ha már 3 questem van, egyáltalán nem játszok plusz meccseket. BRM-et azért vettem meg mert láttam esélyt rá, hogy lassítja a metát, de igazából ebből is az aggro/combo paklikba való kártyák váltak be. Lehet és kell is alkalmazkodni, de nekem a ladder teljesen lényegtelen, akkor meg minek játsszak valami számomra nem szimpatikus, vagy a kényszer miatt szép lassan azzá váló deckkel. Ettől még hajt a gyűjtőszenvedély, meg formálom folyamatosan a deckjeimet, de szép lassan úgy néz ki visszatérek a 100% arénához, mert a constructed javíthatatlannak tűnik a jelenlegi rendszerrel.