Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Ez egy örök kérdés.
Ha az időd drága, akkor meg kell venni, de ha nem annyira drága, sőt kihívást látsz abban, hogy saját erődből, a győzelmeid által nyisd meg őket, akkor irány a napi küldetések teljesítése. Ezt utóbbit csináltam én. (Arénát direkt nem mondom, mert az kezdőnek nem fogja megérni.)
Annak is azért számolj utána, hogy 3500 aranyból 35 booster vehetsz, ami 175 db. lap és ez csak akkor a Naxx, ugyan ennyi, tehát összesen 350 db. lap. Ez rettentő sok, főleg egy kezdőnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha goldból nyitod meg őket azt is lehet (lásd a spoiler mögött, a saját ténykedésem), de ezzel egyrészt fix kártyákért (Naxx + BRM) feláldozod azt, hogy 350 lapod legyen (ebből biztos, hogy rengeteg lesz meg majd többször, tehát dust lesz belőle), másrészt hátrányba kerülsz rögvest azokhoz képest, akik megvették pénzért a két kieget.
A fenti képhez még annyit, hogy ehhez nem kell rommá grindelnem magam. Ehhez a napi küldetések teljesítése kellett, meg néha még szoktam 1-2 meccset menni, az 3 win után további 10G arra a napra. Max 100G-t szedhetsz így össze/nap, de ez már inkább farmolós munka, sem mint öröm, elvégre 30 ellenfelet kell lenyomnod, ez időben sem kevés).
Nehéz ügy :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.13. 12:01:23