Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Bee #16983 Marhának tartod a csókát, szíved joga. De elköveted az a hibát, hogy magadból és a lehetőségeidből indulsz ki.
Tőlünk nyugatabbra nagyobb a jólét, és más a gondolkodásmód. A nagyobb jólét több elkölthető (elverhető, eldorbézolható, eltékozolható) anyagi javakat jelent, a gondolkodásmód különbsége pedig abban áll, hogy felmérik az ár/érték arányt.
A csóka úgy gondolja, hogy a szórakozására érdemes költeni. Igaza van, nyilván a mértéke az értékrendi különbségek miatt hülyeségnek tűnik. Engedd meg, hogy példát mondjak: fiatal koromban kocsmázni jártunk a haverokkal, évfolyamtársakkal, buliból-buliba szédelegtünk. Egy este 4-8k HUF is elröppent, heti 2 alkalommal ez 8-16k. Minden héten. Ehhez képest a játékokat warezoltam, nem költöttem rá 1-2 havonta 8k-t, mert rohadtul drágának találtam. Mégis viszonylag sok időt töltöttem játékkal, többet, mint bulival. Akkor hogy is van ez?
Felnőtt fejjel úgy gondolom, hogy a szórakozásra érdemes pénzt kiadni. A WoT-ra több, mint 80k forintot költöttem, de ezt 3 év alatt, és úgy gondolom, hogy jó üzlet volt. Nekem megérte.
Az pedig nagyon gyenge érv, hogy a pénzét miért nem osztogatja hajléktalanoknak. Néhány elhivatott vagy mélyen vallásos emberen kívül csak a bolondok szórják el így a pénzt.