• Negritis
    jah igen adhatná hajléktalanoknak is, mondjuk te is fórumon irogatsz meg játszol ahelyett hogy azt az idődet arra fordítanád hogy ruhát varrj vagy ételt ossz a rászorulóknak

szerintem is marhaságot csinált a srác, mert felesleges ennyit rákölteni még mielőtt az jönne le hogy ez a normális szerintem is
    VISZONT ettől még nem értem hogy ez miért fáj itthonról nekünk
    főleg úgy hogy a srác egybe csinálta meg azt amit pl a hőn szeretett streamerek hosszútávon csinálnak meg
    1 különbséggel a streamer a nézők pénzét költi ez a srác pedig a munkájában szerzett casht szórta erre (tudom a streamerség már munka és el is fogadom, csak azért vicces hogy ő kapja az össztüzet mer kiáll)

ha ÉN keresnék havi 5millió forintot akkor lehet leszarnám és fél évente belevernék 500kt a játékba mert megtehetem
    (sajnos ennyit nem keresek de pár havonta 7pack belefér :D)

valamint engem nem az zavar (legalábbis elsődlegesen) hogy a vásárlás tényét minősíted, hanem hogy az embert nézed semmibe azért mert ilyet csinál
    ahogy ugyanezt állandóan elmondod az ellenfeleidről is akiket ha "meta" deckel jön akkor semmibe nézel
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.11. 10:44:22