• karmacoma
    Loatheb Hunter ellen is lehet meccsnyerő lap. Alapvetően olyan classokhoz való, amik tudnak és akarnak boardot építeni, esetleg burstre építenek és jól jön 1 plusz kör. Priestbe vagy Control Wariba nem raknám be, mert másképp kezeled a szitukat velük. Druidba 90%-ban az a cél, hogy előkészítsd a kombót, és megvédd a kint lévő minionokat egy boardcleartől. Ugyan ez igaz Paladinra is. Persze ez megfordul, ha hátul vagy, akkor nagy segítség, hogy taunt+Loathebbel kiraksz egy erős boardot ahol nem tudja spellekkel megtámogatni a trade-eket. Sámánnal leginkább úgy jött ki vele, hogy mikor én is és az ellenfél is előkészítette a burstöt, kiraktam Loathebet, így az enyém talált be előbb. Üresbe csak a legrosszabb lapjárás mellett raktam ki az öreget. Sylvanasnak totál más a funkciója, és aggro mezőnyben lassan kezd is gyengülni. Nekem az egyik kedvenc lapom mióta megvan, de régen sikerült már olyan effektíven használni mint pár hónappal ezelőtt kb minden második meccsen. Az ellenfelek is okosabban játsszák körbe, mint régen. Meg ugye zooval, olaj rugóval, Patronnal vagy facehunterrel nem is nagyon kell nekik. A jelenlegi metaban Loatheb hasznosabb lap mint Sylva, aki inkább handlock vagy control wari ellen tündököl, manapság lassú.