• Negritis
    tévedsz és hülyeséget veszel magadra :D
    amúgy ha odafigyelnél nem csak beszólogat de az marad meg mert az emberi agy olyan hogy a negatív dolgokra fogékonyabb

pl lentebb valaki említett olyat hogy lenooboztuk Yseria miatt, de ez sem igaz hanem azt közöltük hogy nem a legerőssebb Legendek közé tartozik, aztán persze ha nem oldják meg akkor kikap az ember, de ugye mire nem igaz?
    az más kérdés hogy az emlékezete bizonyos embereknek addig jut hogy amit Ő nem tud megoldani egyből párszor az OP, de mivel szerinte más lapokra van megoldás azok emiatt gyengék

ellenem eddig pl Dudu-n kívül senki nem használta hatékonyan az emperort, de én elég sűrűn (kedvencem mikor mirrorba rakják aztán leszedik és arra meg duplicate :D)

Yseria is jó kivéve ha nem tudod felhasználni a lapokat amiket kapsz belőle (kedvencem mikor lényeket kapott belőle de a boardja fullos volt én meg freezemagel toltam egy board cleart aztán "terített"
    persze késő volt mert addigra megvolt a kombó :D

amúgy Darton kötekszik, de azért általába igaza van
    például nekem hiába mondja valaki hogy a sült hús nem sült hús, mikor egy csirke comb van megsütve
    persze nem sült oldalas de attól még sült hús lesz