• Pio
    Legendhez szerintem ha a skilled megvan, akkor csak annyi kell, hogy szépen türelmesen gyűjtögeted a lapokat és egyszer valamikor van egy szabad hétvégéd lehetőleg a hónap második felében, amit előre látsz és megpróbálod előtte legalább rank5ig elvinni (ez nem vár igazán plussz időt, csak ésszel dailyzést).
    Ez nyilván egy sokgyerekes családos workaholic politikai aktivistának nem fog menni, de szerintem gamer viszonylatban olyan nagy kockaságot nem feltételez.

Lapokhoz pedig annyit, hogy ha tényleg kevés az ember ideje érdemes aggro deckkel csinálni, azok pedig általában olcsóak. 1-2 drágább lap kellhet bele, de ha tényleg a legend a cél, akkor az disenchanttal simán megoldható.

Szerintem egy potenciális legend deck ha valakinek tényleg csak ez a célja 1 hónap alatt simán összehegeszthető, vannak 1000-1500 dust körüli jó aggro deckek.

Mondjuk szerintem nem érdemes erre hajtani, csak arra akartam kilyukadni, hogy akit érdekel, simán vágjon bele, mert egyáltalán nem csak az időmilliomos burzsujok úri hóbortja, sőt...