Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Megmondom mi van... az van, hogy egyesek nem bírják elviselni mások véleményét, holott azt a játékkal kapcsolatban írják le. Tiszteletben tartani meg aztán végképp nem sikerül, ahogy másikat se nézik semmibe sem.
Engem egészen addig a pontig nem zavar senki hozzászólása, amíg a játékról beszél... legyen az negatív vagy pozitív. A negatív kritikának egyébként legalább annyi alapja van, mint a pozitívnak. Aki ezt nem látja, be az nem kicsit buta, elvégre olyan, hogy tökéletes, olyan nincs. Aztán itt jön képbe az önigazolós effekt: "Hát nehogy már én olyanért fizettem, amivel valami gond van? Hát az én döntésem, csak helyes lehet és ha beledöglök is kiállok emellett."
Az viszont tény, hogy néha nem árt hetekre félretenni a kedvenc kasztod és beletemetkezni egy másikba. No meg a HS-t egy kiegészítő játéknak tekinteni valamilyen más single élmény mellett. Így a szavatossága évekre kitolható. Múlt héten 1-2 nap belecsúszott 5-6 óra játékidő/nap és az már egy idő után nem szórakoztató... főleg akkor nem, amikor az rng halálra szívat.