Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #15951 Pontosan így van. Egy meccset nézve kb 40% matchup, 30% skill, 30% rng az arány. Az igazi lényege ladderezésnek és a tornáknak, hogy techelsz a meta ellen, hogy hosszútávon jó winrate-ed legyen. A legtöbb meccset meghatározza a két deck. Pl Palával freezemage ellen valszeg akkor se lesz 35-40%nál többed ha tökéletesen játszol, ahogy egy midrange sámán-Priest meccset se fogsz soha 50%-ra hozni. Ezzel szemben lehet építeni olyan decket, amiben van eszköz a legtöbb metában forgó sablondeck ellen. Ebben jó pl Kolento, aki aztán counterelheti a saját pakliját 2 hét múlva. :D Kisebb blokkokban nem is érdemes nézni, hogyan végeztél, mert 5-10 meccs semmit nem jelent. Statisztikát kell vezetni és aztán megnézni egy nagyobb 100-as blokkban hogyan teljesítettél(Én ezzel nem foglalkozom, mert casualon is élvezem a meccseket és ladderren is haladok ha néha játszok 1-2 meccset).
Pl pakli nyitás is ilyen. Nagyon sokáig szarokat nyitottam, úgyhogy elkezdtem strigulázgatni, és hiába volt 50-es no legend, összesen 3-4 epic sorozatom, végül 100 pakli után kijöttem olyan 100-105 környéki dustátlagra, ami majdnem a std.