Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #15774 van különbség a pénz feldobás és a HS szerencséje között
nem is kevés, a legalapabb hogy a mechmage pl a blastmaget mikor és hogy rakja ki
streamen is láttam olyat aki nem takarított a boardon mer minek alapon hanem kivágta aztán hisztizett hogy nem ölte le a shadet hanem 1 ment arcra 3 meg a chow-ra
és ez csak a teteje, ha 7. körben nem jön az ancient of war dudu ellen akkor készülni kell hogy ott a kombó, ha nem tesszük meg akkor kb olyan mintha letolt nadrággal pucsítanánk
handlocknál is 6. körbe nem verjük le 14 hp-ra (kivéve ha facehunter de annak se biztos hogy megéri) mer jön a molten + taunt
és ezek még csak 1 körön belüli dolgok
nyílván lentebb is volt írva hogy 5. körig a priest húzott 2xswd&swp lapokat
de gondolj bele fordítva, ha 4 atk-s lényeket toltál volna ki nem pedig azoknak targetet akkor mennyire szidná a priest az rng-t hogy ott a 4 removal a kezébe de nem jön a soulpriest+circle (mint ahogy itt is halljuk állandóan :D)
vagy pl olaj rugónál sem mind1 hogy vele és ellene mikor mire hogy reagálsz
sok rng van a játékban, de ennek 2 oka van
1. ne legyen teljes mértékben lefutott meccs
2. a kezdőknek több esélye legyen
+1 minden kártyajátékban van RNG
haver Magicezik (nem is alacsony szinten elvileg) ő mesélte hogy ott van turn1-ban győzelmet hozó deck
akkor az szép és jó?
nyílván vannak ennél mélyebb és kidolgozottabb kártyajátékok, akinek nem tetszik a HS ne játsza
pont ez a szép 2015ben hogy ha valami nem tetszik hasonló témában van 1000 más játék és lehet hogy van amiben meg is találja az ember a számítását, én elvagyok a HS-sel még nem untam meg
a hibái miatt is szeretem és a hangulata miatt (urban rivalst is szerettem anno de abba belefáradtam azért pedig ott aztán nem sok RNG volt adott meccsen belül és még jobban pörgött mint ez mert ugye max 4 lapot játszott ki mind2 játékos és akkor ott kellett kitalálni hogy mennyi boostot vetsz be adott körben és ha nem jól cisnáltad instant vereség)