• Pio
    Szerintem kifejezetten élvezetes aggro ellen játszani, olyan jó érzés keresztülhúzni a számításait. :)

Amúgy egyszerűen priestet kell vinni, ha sok az aggro 1-2 Kezan Mysticcel és garantált 60+%os winráta.
    Amit Muhi írt az nagyon, nagyon igaz, pontosan tudod, hogy mit fog csinálni ezért totál jól lehet tervezni ellene. Hihetetlen módon össze lehet zavarni facehuntert, ha druidnál a druid of the claw cicában megy ki, azt se tudja, mitévő legyen, folytatja az öreg iskolát, face-face-face, aztán azon kapja magát, hogy neki hamarabb fogyott el a HPja.
    Alapszabály, hogy facehunter ellen nem szabad tartalékolni és általában nem érdemes defenzíven játszani - le kell versenyezni őket, ami történetesen nem is olyan nehéz, mert a charge-olós lények vanilla value-ja nagyon, nagyon alacsony.

Szerintem amúgy a mechmage-re sokkal inkább ráférne a nerf, régen a zoo-ra mondták, hogy ha jól curve-öl semmi esélyed ellene, na ez a mechmage-re sokszorosan igaz és míg a zoot ha megfogtad turn 6-7 körül akkor mehetett is a well played, itt elcsattan 1-2 fireball és ugyan úgy nyer.

Egy dolog miatt zavar az, hogy jelenleg ilyen erősek az aggro deckek, mégpedig az, hogy a versenyek sokkal színvonaltalanabbak lettek. Régen egy átlagos versenyes BO5 4-5 rettentő epikus, hosszú control észjátékot jelentett, most meg alig van matchup, amiben legalább az egyik oldal ne lenne aggrodeck és nézni szerintem messze nem olyan élvezetes ezeket a meccseket, mint a control vs control meccseket.

Szerencsére azért vannak páran, akik nem álltak be a cancerbe a nagy nevek közül és szinte sose visznek aggrot.