• karmacoma
    Játszottam most vagy 10-15 meccset sárkányos paladinnal, hogy megnézzem mire számítsak, ha lesz pár értelmes sárkány is. Fura módon még így magasra curve-olva, is agro és tempo deckek ellen volt nagyon jó. 5-ből 4 huntert legyorsultam(Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kettő inkább midrange volt). Az új demonzoolockból 2/1 lett meg. Mondjuk az egyik olyan kezdést és follow up-ot kapott, hogy inkább lottóznia kellett volna a héten nem HS-ezni. A Freezmage-ek elpusztítottak. 3ból 1 lett meg, de az valami hiányos wannabe pakli volt, a default freeze ellen a legkisebb esély sincs.

Nincs benne nagy sárkány de a Consort így is nagyon jó, ha gyorsan kell újjáépíteni a boardot, vagy kell egy Azúr-Consec kombó. Rend is nyert 2-3 meccset. Emperor ellen elég fasza, mert ami manát nyer azt rá is költi, hogy lekapja a 8 sebet az asztalról. Ragnaros-Boom clear után jött 2 insta concede. Még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy benne hagyom ha jön a hungry dragon meg a corruptorok, de pl barátnőm hiányos deckjébe jól fog jönni, míg nem esik neki BGH. Sajnos túl sok agro jött, így kontrol ellen nem sikerült túl sokat tesztelgetni, de jelenlegi állapotában inkább underdognak tűnik a jobb metadeckek ellen. 2 hét múlva kiderül. Az biztos, hogy baromi nagy fun(Főleg mert új dolog), és kell némi előre tervezés a sárkányos kölcsönhatások miatt.