• Zickler
    Szerintem ezen fórum egyetlen tagja vagyok, aki nem undorral tekint az aggro paklikra, őszintén szólva én ellenük élvezem a legjobban a játékot. Élvezem hogy pontosan tudom hogy mit fog csinálni az ellenfél (mivel kevés a választási lehetősége), élvezem hogy elég 2-3 körrel előre gondolkodnom, és nem azt kell számolnom, hogyha most elnyomom a Shield Slamet, akkor 38 körrel később mivel fogom leszedni Yserat, élvezem, hogy ezek általában mindig rohadt egyszerű matchupok, mert tényleg ez egy DPS verseny, élvezem, hogy amikor én játszok ezekkel a paklikkal, és nyerek, akkor sorra jön mindenki sírni, hogy jajj uramisten milyen egy unskill paklit játszok, amikor elég lett volna megszámolni hogy egy 2 lapos kombóval mennyit tudok sebezni, és erre mondjuk nem egy Injured blademastert kellett volna kirakni válaszul, hanem csak healelni kellett volna.
    Én azt mondom, hogy maradjon hogy maradjon a facehunter, engem nem zavar, könnyű kiismerni, könnyű észrevenni ha valami hibát ejtettél, és könnyű ezt a kövi meccsen korrigálni. A több győzelmet is arattam már úgy ezek ellen a paklik ellen hogy egyetlen egyet sem healeltem magamra, egyszerűen csak le kell gyorsulni őket, és mostani metában nem nehéz strapabíró earlygamet kipakolni az asztalra, hála Chow-nak és barátainak, mint pl. Shielded minibot, Innervate, Muster, Mana Wyrm, Voidwalker vagy éppenséggel Armorsmith. (És ne jöjjön senki azzal hogy ezek a lapok sosincsenek ott a kezében, mert akkor vagy én vagyok rohadt mázlista, hogy az esetek több mint felében ki tudok pakolni early gamet, bármilyen paklival amivel játszom, vagy valami gond van a nagy számok törvényével).