Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #15028 Na közben befejezem a második felét, mert kb fedi amit írnék egyenként.
Priest:
Ressurect: Nekem nem annyira jött be. Komoly érték jöhet belőle, de nehéz irányítani az RNG-t vele. DK-s Priestet próbáltam összerakni erős minionokkal, ami kihúzza az elején, de valahogy nem éreztem benne az erőt. Mire elnyomnád a Ress-t, addigra gyakran még egy 4/7 se akkora difference maker.
Twilight Whelp: Ezen agyaltam a legtöbbet az utóbbi napokban. Akkor van létjogosultsága, ha lemondunk a jelenlegi kb egyedül életképes pap archetípusról és valami sárkányos nagy minionokra épülő deck jön létre, ahol a pap erőssége, hogy tudja gyógyítani vagy buffolni a nagy dögöket, és olcsón leszedni az ellen lényeit Sw Death-el. Whelp hatalmas előnye, hogy beindítja a későbbi sárkány mechanikát, miközben lehet Chow-t is csinálni belőle. Nem kell Azur Drakeket vagy Twilight Draket belepakolni feleslegesen. Kíváncsi vagyok ebből mi lesz. Ki tudja talán lesz egy új archetípus, ami kevésbé építkezik kombókból.
Mage: A Breathben én nem látok sokat. Talán valami controll alkalmazza majd.
Utóbbi akár épülhet Flamewalkerre is. Nekem nagyon tetszik a koncepció, és el tudok képzelni egy nagyon sok spellre alapozó mage-et, ami nem a burstre megy mint a freeze, hanem sárkányokat használ.
Rouge:
A Gang up fun, bár eddig csak a mill deckekben láttam, hogy hatékonyan alkalmazták volna, a jelenlegi deckekbe szerintem fölösleges beleerőltetni, és nem tudom le lehet-e majd lassítani a rugót, hogy valami sárkányos kijöjjön belőle. Túl sok sebet kell benyelni és túl gyorsan kifut a kezed a sok olcsó korai removallal.
A Dark Iron Skulker most nem nagyon fér be sehová, de valami mid range Rougeba hatalmas tempo swing lehetne. Tuti próbálok majd valami régi tempo rougehoz hasonló paklit összehozni, kicsit erősebb minionokkal és ezzel. Régen nagyon bírtam a tempo rouge-ot, de manapság nem nagyon ver meg semmit.
Paladin:
A Solemn Vigil nagyon tetszik. Kicsit szituációs, de végiggondolva a meccseimet, kevés olyan turn van, ahol ne tudnám 2-3 manáért ellőni. Jó lenne, ha nem kéne keresni a Lay on Hands köröket, hanem folyamatában pörgetni a paklit.
Dragon Consort: Gyönyörű kártya. A hatalmas hype ellenére én még nem vagyok meggyőzve, hogy automatikusan kell minden sárkány deckbe. Persze kinyithat valami olyan lehetőséget, ahol bepaszírozunk 3-4 nagy sárkányt, de valahogy még nem áll össze, hogy ez a két mana megérné feláldozni valamelyik jó 5 drop effectjét. Loatheb néha játékot nyer, Belcher megvéd, Corruptor jó control kártya, a Quatermastert meg alap, hogy ki kell szedni a sárkánydeckből. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Az biztos, hogy elleszek a sárkányozással egy jó darabig.
Sámán:
A Lava shockot majd meglátjuk. Nem használom jelenleg túl sok kemény overloadot, majd ha kijön próbálkozom.
Fireguard Destroyer: Rohadtul idegesített, hogy a sámánt hozzá kötötték 2-4 életes kis szarokhoz, hogy majd flametounge-al meg rockbiterrel jól el lesz. Ez a Fireguard egy lépés lehet afelé, hogy kicsit határozottabb jelenlét legyen a boardon. Simán fel lehet építeni egy Unbound-Destroyer line-t, akár lava shockal kombinálva. Onnan akár Earth Elementar is beleférhet.
Warlock: Jó kis démonkellékek. Gang Boss vaule, Wrath meg hasznos aoe. Ritkán tolom vele, nem nagyon akarok belefolyni.
Hunter ugyan ez. Alig játszottam vele. A Quick Shot erős, de szerintem kicsit overrated. Az biztos, hogy növeli a salty faktort HS-ben, ha sikerül szép sormintát hozni a facenek burstolás közben. A lény nem tűnik jónak.
Druid: Most egyik se illik constructedbe. Talán kitalálnak valami nem kombóra épülő paklit. Kérdés vesződni fog-e bárki is vele, mert az Emperorral az tuti, hogy a kombó druid jó ideig top pakli lesz.
A Warriornál nagyon erőltetik, hogy legyen valami agro variáns. Axe még akár hasznos is lehet ha ennyi chargeolós kombózás lesz hosszútávon. Mondjuk még mindig látok jobb lapokat nála ehhez.
A Revenge fura lap. Nem tudom jelenleg hová tenni. A robbanó birka se lett must have, hiába voltak vele próbálkozások controlban, szerintem enélkül is meglesznek.