Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #15008 Sokat agyaltam mostanság, hogy fog kinézni egy sárkányos pakli. Össze is foglaltam én mit várok brm-től:
Dragon Egg: Nem látom a szerepét. Nem nagyon kell sárkány a boardra semmilyen mechanikához, így nekem ez fölösleges kártyának tűnik.
BW Tech: Sztem nagyon okosan kitalált kártya. Ha lesz Dragon deck, akkor annak kb az lesz a nyitja, hogy az early game során, hogy olyan erős boardot pakol össze az elején, hogy az ellenfélnek kelljen reagálni mid gameben. Hunter ellen persze orbitális szopás lesz, de ez van. Ez nagyon jó lap, a korai board controlhoz.
Hungry Dragon: Ez meg beteg jó 4 drop. A shedder ugye ragaszkodóbb így a buffolós-kombózós herokhoz talán az jobban illik, de ez meg az 1droppal együtt is doge-olja a korai spelleket(amik főleg 3 dmg-sek) és szinte garantált 5seb az asztalon az 5-6 dropok ellen. Belcher-Emperor-Loatheb nem szereti, és az ellenfélnek is foglalkozni kell vele, főleg ha kényelmesen le tudjuk kapni az 1 dropot valamivel. Sámán/Warlock ellen azért könnyen lehet belőle erős önszopatás.
Dragonkin Sorcerer: Eléggé olyan lapnak tűnik, amivel a komolyabb deckekbe nem erőlködnek, de a kezdők simán nyerhetnek vele meccseket ha megszalad.
Patron: Már kijött, tudjuk mire jó.
BW Corruptor: Sámánok jól tudják milyen hatalmas vaule tud lenni a Fire elemental. Ez simán lekapja a Shedder első testét, és az 5 seb se kellemes az asztalon. Dragon Palából vágnám ki csak elsőre, szimplán a halmozódó 5 dropok miatt, de lehet oda is befér majd. Mivel szinte biztosan ki kell majd szedni pár spellt/tech lapot a Dragon deckekből ez nagyon jó ötlet volt a Blizz részéről. Segít fenntartani a korai tempót.
Volcanic Drake: Naponta változik a véleményem róla. Egy tempo/zoo pakliba simán berakom, mert nagyon sok trade van korai-közepes játékban, és simán hozhat nagy vaule-t, de 6 mana nagyon necces slot, és ha ezt kell kihozni 6 dropként az nagyon sírós pillanat lesz, mert kb a 4 manás slot a legteteje, amíg szívesen pakolok ki + hatás nélküli miniont.
Drakonoid Crusher: Aréna lapnak tűnik. Consructedben szerintem ritkán fordul majd elő komoly pakliban.
Emperor: Király kis lap, de a kombó deckeknek nagyobb hasznot hoz, mint a mid rangenek vagy a kontrollnak. Gyakran olyan a tempó, hogy hiába tele a kezed, nem érzed jónak kirakni, mert válaszolni kell a fenyegetésekre. Ha lesz valami farnehéz sárkánypakli, akkor ott bizonyíthat, és most se rossz, de azért nem zabálta fel a metát az első héten.
Rend Blackhand: Ez a lap szerintem jobb lesz, mint amilyennek elsőre tűnt. Manaköltségre rendben van(veszélyes de kezelhető test+erős de feltételekhez kötött hatás). Sylvanas ellen mélytorok, de pl egy olyan control pakliba, amiben a nagy sárkányokra építek, lehet beraknám Boom helyett.
Chromaggus: Én mindig baromira ódzkodtam a nagyon drága minionoktól, így nehezen értékelem ezeket a 8+-os dögöket. Ez egy lassabb meccsen jónak tűnik, mert foglalkozni kell vele. Simán beduplázhat egy healbotot, vagy egy boardcleart eldöntve a késői játékot. Gondolom Kel Thusaddal meccsel elsősorban. Metafüggő melyiket akarom, ráadásul a nekromantánál én választom ki mikor rakom ki trade-hez, itt meg max 1-2 random effekt jön majd. Szerintem a mostani mezőnyben Thusad nagyobb vaule, de olyan hősöknél ahol nincs igazán jó laphúzás, ez sokat segíthet végjátékban, ráadásul üres boardra sokkal inkább kirakom, mint amazt. Előnye, hogy sárkány.
Nefarian: Baromi nehéz értékelni mit tud ez majd. Nem tudom elképelni, hogy annyira lelassuljon a meta, hogy egyszerre férjen el egy deckben több 9 manás sárkánnyal, és szerintem a legtöbb pakliban nagyobb hasznot hoz Alex vagy Yisera esetleg Mayagos.
Majordomo: Fun kártya, de kuka. Freezemage se fogja használni, mert nincs egy köre arra, hogy ezzel szerencsétlenkedjen, Ice block ide vagy oda.
Nem akarok nagy Wall of textet, a kasztlapokat majd később összeszedem másik posztba.