• hawkie22
    Szerintem mindkét félnek igaza van. Múlt szezonban az elöbb említett deckeimmel volt 70%-os winrátám, idöhiány miatt csak 10-es szintig jutottam le. Most meg bukdácsolok Rank18-19 között. A mai nap eredménye eddig: 5-böl 5 loss rankeden, majd két aréna run alatt az elsö mage 0-3, a 2. hunter 3-3. Nekem ne mondja senki ezek után, hogy én vagyok a béna.
    Mindkét aréna alatt talán össz-vissz, ha kétszer volt jó a mulliganem, utána meg mire board controlt szereztem volna, addigra az ellenfélnek érdekes módon mindig ott volt a kezében az a lap, amivel pont lethalja volt. Két papot tudtam verni meg egy rugót a hunterrel, azt annyi.

Nem siránkozni akarok, csak mondom, hogy nem kell oltani mindig Shepet, néha neki is lehet igaza. :) Csak azt sajnálom, hogy össze-vissza 150 goldom van már csak és még nem vettem meg BRM elsö szárnyát. :( De ha így megy tovább, akkor nem tudom, mikor lesz meg ingame goldból, merthogy fizetni nem fogok érte, az is holtbiztos.

De a legszarabb, hogy itt ülök ügyeletben, hála istennek még nem riasztottak beteghez, tök nyugi van, azt hittem, most lesz lehetöségem kicsit feljebb tornásznom magam rankeden, de ebböl így nem lesz semmi. :)