40521
  • hawkie22
    De most komolyan, szerintetek milyen irányba ment át most a meta? Maradt az Aggro vagy inkább controllosodott kicsit? Mert eddig nem igazán tudtam eldönteni, milyen irányba gyúrjak a paklijaimon, ezért maradtam az elözö szezonban használtaknál.
  • hawkie22
    Nem hiszem, hogy az elsö szárny lapjai ennyit változtattak volna a metán, pláne úgy, hogy rankeden még rendre az elözö szezon paklijaival találkozni, nagyon kevésszer futottam bele az elsö szárny új lapjaiba.
    De ha az elkövetkezö 1-2 napban is így megy tovább a szekér nálam, akkor elkönyvelem magam bénának, és hogy ez a játék nem nekem való. xD
  • hawkie22
    Szerintem mindkét félnek igaza van. Múlt szezonban az elöbb említett deckeimmel volt 70%-os winrátám, idöhiány miatt csak 10-es szintig jutottam le. Most meg bukdácsolok Rank18-19 között. A mai nap eredménye eddig: 5-böl 5 loss rankeden, majd két aréna run alatt az elsö mage 0-3, a 2. hunter 3-3. Nekem ne mondja senki ezek után, hogy én vagyok a béna.
    Mindkét aréna alatt talán össz-vissz, ha kétszer volt jó a mulliganem, utána meg mire board controlt szereztem volna, addigra az ellenfélnek érdekes módon mindig ott volt a kezében az a lap, amivel pont lethalja volt. Két papot tudtam verni meg egy rugót a hunterrel, azt annyi.

Nem siránkozni akarok, csak mondom, hogy nem kell oltani mindig Shepet, néha neki is lehet igaza. :) Csak azt sajnálom, hogy össze-vissza 150 goldom van már csak és még nem vettem meg BRM elsö szárnyát. :( De ha így megy tovább, akkor nem tudom, mikor lesz meg ingame goldból, merthogy fizetni nem fogok érte, az is holtbiztos.

De a legszarabb, hogy itt ülök ügyeletben, hála istennek még nem riasztottak beteghez, tök nyugi van, azt hittem, most lesz lehetöségem kicsit feljebb tornásznom magam rankeden, de ebböl így nem lesz semmi. :)
  • Negritis
    1. nem volt leírás hozzá
    2. nem 19ről nem tudtam feljebb menni (mint pl egyesek akik itt sírnak a nap felében) hanem 11en szívtam vele
    3. nem hiszem hogy én azért sírnék itt mert csak a priest vs priest a jó aztán 2 nap múlva már a priest vs priest teljesen kuka és azért sírok

bele lehet fáradni abba hogy a kommentek 30%a ugyanattól jön és kb nonstop sírás mikor miért
  • Shep
    Azt amúgy elhiszem, hogy mindenki pro és 5 perc alatt legend lesz, és nincsenek hosszabb vesztő szériái de, priesttel szerintem bárkitől többet játszottam az ide írók közül ezért lehet, hogy egy hajszálnyival több a tapasztalatom a hőssel kapcsolatban, mint nektek. Vagy úgy is mondhatjuk ,hogy tudok annyit a priestről, mint ti a hunterről, mageről, vagy warlockról.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.05. 11:50:20
  • Shep
    Amúgy meg itt a stat február közepétől, mióta folyamatosan megy a tracker.
  • Shep
    Olajrugót nem lehet elverni priesttel, csak ha szarul játszik (mint esetedben), vagy nagyon szarul jönnek a lapjai, neked meg nagyon jól.
  • Shep
    Ezért voltál te is akkora "pro" a tempomage-el a streamen? :D
  • Shep
    Zsinórban értettem a 7 meccset, te nem?
  • Shep
    Már megint félreérted amit írok.
  • Negritis
    amúgy az tuti, hogy ha felmész hearhpwn-ra és olyan decket nézelk amihez guide is van
    azt elolvasod összerakod akkor általában 70-80%os winratet simán hoz 20-15 között
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.05. 11:33:47
  • Negritis
    márpedig a blizz direkt szivatja Shepet,nem tudom miért nem lehet elhinni hogy mindig mindenki mindent bemákol ellene csak neki nem megy
    és nem elég hogy az ellenfele tökéletesenhúz, de mindig counter deck és mindig minden válasz kézben van
    a Blizz megírta erre az algoritmust és tökéletesen működik is

a netdeckelésről pedig tudjuk hogy olyan mint ha nem hoznál sütit :D
  • csoszi87
    Szerinted én az olajrugót szerencse miatt vertem meg R16-on?
    Nem, hanem mert nem tudott játszani.
    Kipakolt mindent már az elején, nem érdekelte a soulpirest+circle kombó.
    Mirror meccset is azért nyertem, mert kirakott 1 olyan lapot amit nem kellett volna + új pap lap és máris 2 cleric volt az asztalon. 1 kör alatt 20 kártyát dobattam vele.
    Itt azt akartam írni, hogy:
    netdeckelek, így olyan paklikkal játszom általában amit nem nagyon ismerek csak tudom milyen kártyák vannak benne, és ennek ellenére lehet hozni a meccseket, mert sejtem, hogy az ellenfélnél mi lehet még.
    Jelzem én se vagyok pro, de azért az alsóbb szinteken különösebb probléma nélkül át tudom magam rágni.
    Te se írtad meg hány nap alatt nyersz 7 meccset pappal...
  • TBTPumpa
    Csak a szokásos.
  • Negritis
    mocskos blizz még mindig direkt szivat, mi?
  • Tinman #14867
    A meta jó ideje olyan, hogy ha az első pár körben nem tudsz mit villantani, ha nem tudod hamar átvenni a board controlt, ha a tempód vetekszik egy éti csigáéval, akkor elég nagy valószínűséggel mire megfordulna a kocka, már késő és halott vagy.

A priest-ben az a jó, ha túléli az elejét valahogy és eljön a fordulópont, akkor nem lehet egykönnyen elverni. Tudom, mert még mindig rengeteget játszok priest-el. Mégis arányaiban véve többet nyerek más kasztok próbálkozós összeállításaival, melyeknek erősebb early game jelenléte is van. A kalózos kotyvasztásommal meg néha hihetetlen miket el nem verek, aztán persze esek én is pofára... főleg mage-el, mert nagyon ritkán játszom vele, béna is vagyok vele.
  • Shep
    Most az lenne a mérce ,hogy tudtál nyerni 7 meccset priesttel? Nagy kaland én is tudok, nem ez a lényeg. Tegnap zsinórban buktam 5-öt, mert mind az öt meccsen borzasztó rosszul jöttek a lapok, ellenben az ellenfélnek meg mesébe illően, ilyenkor ha tótágast állsz sem tudsz mit csinálni, lehetsz te akármilyen pro. A R20-ról 10-12 1-2 nap alatt is vicces, mert az elfelejtetted megírni mennyi idő alatt.
  • csoszi87
    Én tényleg nem értem, hogy csináljátok.
    Tegnap netdeckkeltem 1 papot.
    Fél éve nem játszottam kontrol pappal.
    Eddig 7-0. Még 1 olajrugót is megszívattam.
    Ha már rugó, azt is neteltem 1et küldi miatt. 2-0.
    Azért, hogy valaki R20-ról ne rágja le magát R10-12-re 1-2 nap alatt már tennie kell.
    Itt azért még bőven olyan játékosok vannak akiknek köze nincs a játékhoz, csak összeraktak 1 paklit.
    Jó persze, van hogy van 1-2 rossz köre az embernek, vagy fáradt, de hogy minden áldott hónap minden egyes napján csak az RNG a rossz az leolvasztja az agyam.
  • hawkie22
    Lassan kezdek egyetérteni Sheppel. Ma 18***-ról sikerült 19*-ra lebuknom úgy, hogy nem volt nyert meccsem. Ezeket próbáltam: Midrange Pala, FaceHunter, SenX-Hunter, Zoolock, Armorsmith Warrior. Egyelöre itt hagyom abba, mert különben kivágom a gépet a fenébe. :)
  • Shep
    Nem vagyok elég intelligens ahhoz, hogy értelmezni tudjam amit írtál.
  • qetuol
    és mit szólnál ehhez: nem akkor írnál ide, ha nem a te napod, hanem ha pont a te napod. akkor is tudnánk, hogy amikor nem írsz, akkor éppen nem a te napod, amikor meg írsz, akkor a te napod. na? :P
  • Shep
    Jó asszem ez nem az én napom. Mechmage full boardnál portálból stormwindet kap, majd a DL lehozza neki Anit. Előtte meg pala ellen ismét az utolsó 8 lapban ami kellett volna. 14* lényegében semmit nem csináltam ma.
  • Shep
    Hát a retkes olajos rugóval még mindig nem tud a priest mit kezdeni, undorító az a deck.
  • Shep
    Na kellett nekem írni, olyan huntert kaptam ,hogy még. Valami érdekes facehunter féleség volt skygolem, pilot golem meg hasonlók.
  • Shep
    14* de nincs kedvem játszani most, megcsináltam a 6 győzelmes mage kvesztet kazuárban, meg 2 meccset nyomtam priesttel rankeden. Egyébként most meglepően jól ment 18-on kell túlvergődni utána sima volt, viszont 14**-nél van a másik fal, most majd azon kellene átugrani.
  • Devv
    Te hol jársz? Feléledt a priest? :)
  • Shep
    Akkor lehet bevárom őket :)
  • Mephike
    lvl15-ön jött 3 egymás után kézen fogva :)
  • Shep
    Hol vagy ,hogy látsz facehuntereket?
  • Mephike
    Öröm lenne nézni a sok facehunter arcát, amikor legyorsulom őket a warriorral :)
  • TBTPumpa
    Murloc party:
  • Shep
    Én meg pont most vagyok belefáradva, folyton priest ellen kell meccselni, nincs is kedvem folytatni.
  • karmacoma
    Amúgy régen volt ennyire élvezetes játszani. Sok a tesztelgetős a pakli. Most is ressurect priestel toltam Patron + gang up rouge ellen. Nagyon jót tesznek ezek a kiegek, ráadásul most 5 hetes móka. Nagyon bele voltam fáradva már a metába. Nem a létező deckek miatt, hanem a repetitív játékmenet miatt.
  • Malarki
    Enyhén feltápolt Stromwind champion

Blessing of Kings+Blessing of kings+Blessed Champion. De rég vártam már egy ilyenre :D
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.04.04. 16:09:27
  • Shep
    Nem tudom lehet csak nekem új de ha kinyomod Thaut akkor utána csak azon lapok értékét csökkenti amik a kijátszáskor a kezedben voltak. Asszem tényleg overrated.
  • Shep
    Beraktam Thaut a pakliba (simte helyett, nem biztos, hogy jó döntés majd kiderül) átloptam Grommasht és egy whirlwindet. 7 manás Grom + 0 manás whirl után az ellen fel is adta, pedig a kis szaros grim patronokkal majdnem megszívatott. Azt azért hozzá kell tenni ,hogy a 2 execute-ját sikerült kicsalni és csak utána adtam be a kombóját. Mondhatni a saját fegyverével öltem meg. Egyébként a patronok nagyon durván kombóznak a warrior deckben, priesttel pláne rohadt nehéz ellenük, mert a nova ugye csak 2-t sebez, ő meg szinte minden szarral tud kinyerni belőlük még egy másolatot.
  • Shep
    Ú milyen kombót láttam. stonetusk boar+ druid of the fang és mindezt 2x elnyomva.
  • Shep
    Én nem mondtam ,hogy az arénában van ilyen, nem tudom honnan szeditek. Egyszerűen vannak szerencsés és kevésbé szerencsés emberek, namármost aki kevésbé szerencsés többször fog rosszabb lapokat kapni, ennyiről beszélek. Amúgy az elvileg 50-50 pénzfeldobás az elején miért 60-40 nálam, na?
  • Negritis
    hagyd ő erre fogja hogy állandóan szív, mert neki így könnyebb
  • VanDaal
    Ez igaz, de mi értelme lenne egy olyan algoritmusnak, ami bizonyos játékosokat konstans szívásra kárhoztatna, míg másoknak mindig kedvezne?
    Nyitott tudok lenni különféle összeesküvés elméletekre, de ebben a játékban, ilyen formában én személy szerint nem sok értelmét látnám :)