Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
"azért mert a tömeg nem használja a metrot WC-nek, azért ők már elítélendőek?"
A metró egy tömegközlekedési eszköz. Egy bármilyen játék, pedig JÁTÉK. A játék célja a szórakozás, a kihívások leküzdése, a szellemi küzdelem. Azonnal más lesz belőle, ha másokat másolsz, lesel, csalsz. A játék során úgy tudsz fejlődni, hogy játszol. Az akkor szerzett tapasztalat sokkal jobban rögzül, mint egy olvasott, vagy videón látott tapasztalat, mert közvetlenül éled át.
Nincs azzal baj, ha valaki néha profikat is les, de azzal már igen, hogy csak arról szól a HS, hogy a profik mit csinálnak... a profik alakítják a metát, a profikat nézi mindenki, a profik paklijait másolják halomra. Ez nem jó. Ezzel nem csak a metával szúrnak ki, hanem saját magukkal is. Minél kevesebb az egyediség, minél több a másolat, annál egysíkúbb a játék.
Ezerszer szívesebben olvasom egy magyar fórumon, a magyar HS játékos tapasztalatait, vagy nézem a meccsét, mint bármilyen ebből élő streamerét.
"azért mert mindenki úgy oszt papíron ahogy a tanártól látja és azt tanulta hogy nem úgy tenni rossz, akkor mindenki idióta csordaember?"
Teljesen összekevered az alapvető fogalmakat. Az előbb a tömegközlekedés, most meg egy etalon matematikai művelet... mi jön még? Fizikai törvények, mint fals példa? Pls. noooooo :-/
"attól, hogy jópáran szeretik a streamereket és szeretik a könnyebben elérhető sikereket még nem lesznek birkák"
Attól birka valaki, ha 1-1-ben másol. Zozo pl. az ideális HS játékos, mert a saját útját járja úgy, hogy közben módosítgat, kísérletezget állandóan. Ennél én lassabb vagyok, mert nem veszek alapul egy netdekket és azt variálom kedvemre, hanem teljesen saját tapasztalással haladok előre. Rank12 éppen, úgy, hogy hétközben max 1 órát tolom (azt is főleg questek miatt), hétvégén többet.
"attól hogy az olyan magukról sokat gondoló és magukat különbnek érző emberek mint te így vélekednek még nem lesz igazatok"
Semmit nem gondolok magamról, de azt mindenképpen, hogy rengeteg dolgot másképp csinálok, mint más. Ellenben megkérdezem, hogy miért kell felállni, ha csengetnek és cseszek felállni, ha nincs következménye.
"maga is rájött, hogy időt spórol vele, mert a végeredmény ugyanaz"
Ha célja az időspórolás, tegye. Nekem nem célom, ez egy 10 éves játék. Ráérek. Eleve nem tudom hová spóroljak időt, egy olyan játékban amelynek soha nincs vége...
"valamint, az érdekelne hogy miért sugallsz valakinek videó rögzítést/feltöltést mikor te magad már többször kifejetetted hogy elítéled ezt a szegmensét a játéknak (költői nem érdekel valójában)"
Mert ha a hsz-hez csatolná a meccsét jóval élvezetesebb lenn olvasni/átélni a helyzetet. Hihetetlen, hogy ezt meg kellett magyarázni ^^
És azért nem érdekel a válaszom, mert a saját véleményeden kívül nem tudsz elfogadni mást, aztán jön a személyeskedő kártya, ha kifogy a nafta... ellenben örülök, ha ez volt az utolsó reakciód irányomban, a múltkori lebarmozásod irányomba tökéletes bizonyítványt állított ki rólad.