Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Igen, ahol éppen én vagyok, az mindig gyenge... meg sem lepődök. De mit próbálok megmagyarázni? Azt, hogy engem saját dekkel nem hat meg a Loatheb és leírom, hogy miért használok szívesebben mást helyette? Azt hittem véleményt írni lehet, nem csak bégetni folyton ugyan azt. Máshol ilyen szuper a HS topik, mint itt?
Hó elején meg 15-ig jutottam, mert annyira volt időm. Az elmúlt 2 napban több időm volt, több meccset játszottam, nyilván előbbre is jutok, ha csak nem base dekkel próbálkozok.
"ha nem 13-on akarsz bohóckodni"
Igen, ti éppen Rank 2-ön vagytok ugye?
"ezzel neked rengeteg időt megspórolva. Ja, nem, neked nem, csak nekünk."
De ez egy játék! A gyűjtögetésen kívül pont az lenne a lényege, hogy saját magad állítsd össze a paklid, teszteld casual-on, csináld a napi questeket, majd menj rankedre kipróbálni magad. Ha elbuksz változtatsz a paklidon. Ez így játék, így szórakozás, így kihívás.
Vagy mi a cél akkor, ha nem ez? Rank 1 netdekkel? És ha megvan? Újra Rank 1 másik netdekkel? Csodás lehet, így játszani...
"Ha ők nem lennének annyi változna ,hogy nem 2 nap alatt lenne meg az éppen aktuális metadeck hanem 1 hét alatt. "
Ha ők nem lennének, akkor minden a saját útját járná, sokkal változatosabb lenne az egész meta. Borzalmas lenne... ja nem.