Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Mi lenne, ha felfognád, hogy mindenkinek lehet véleménye egy fórumon, mely a saját tapasztalataim nyugszik és nem szánalmas videókból k. okos ;-)
Az életben nem olvastam még itt egyetlen hsz-ed sem, így nyilván a tiéd a kutyát nem zavarja. ^^
"keress rá olyan metaformáló játékosok deckjeire"
Igen, és bégessek is közbe, meg akasszak kolompot a nyakamba?
Pont ez a szomorú ebben a játékban és ezért utálták meg rengetegen: Pár ebből élő, a székébe belerothadó -nem ám Lifecoach, hanem- Lifeless kocka kikínlódik valamit, az összes birka meg megy utána.
Egyszerűen félelmetes, hogy ez embereknek mennyire nincs saját ötletük/gondolatuk. Rakj össze te is egy dekket, amivel aztán leszarod, hogy a meta kitolja eléd a Loatheb-et és mindjárt másképp fogod látni a dolgokat... vagy nem és a neten keresel majd arra is ellenszert. (Éppen most mentem be Rank13-ra saját dekkel.)
~2 napja láttam egy pszichológiai tesztet, éppen ide vág.
Adott egy rendelő várója. Cirka 8 beavatott emberrel. Jön egy nem beavatott csaj. Elhangzik egy csengőszó. Mind a 8 feláll, leülnek. A nem beavatott zavartan néz. Megint elhangzik, megint felállnak, leülnek, nem szólnak egy szót sem. A nem beavatott nem kérdez, csak zavartan néz. Mikor 3. alkalommal szólal meg a csengő, már ő is feláll és a többiekhez hasonlóan leül. Az emberek jönnek mennek, persze mind, beavatott, kivéve a csajt.
És itt jön a még sokkolóbb fejlemény: Eltűnnek a beavatottak és csak a csaj marad! Jön egy idegen, csengő, csaj feláll, leül. Faszi zavartan néz. Csengő, csaj feláll leül. Újra u.e., amíg a faszi meg nem kérdezi, hogy miért csinálja? A nő válasza az, hogy más is csinálta, korábban is mindenki csinálta. És mi történik? Csengő! És mind a 2 hülye feláll és viszik tovább a hülyeséget!
Értsd jól: Nem kell bégetni és beállni a sorba, lehet önálló gondolatod, senki nem fog megbélyegezni érte... hacsak... hacsak nem olyan, mint most te ;-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.25. 15:44:59