• Tinman #13857
    Nem azt vitatom, hogy nem jó dolog a Loatheb, csak azt, hogy túlértékelt. Nekem KT jobban bevált, eleve ugye az is BGH proof és sajna amikor ellenem szokták kijátszani, akkor 90%-ban beszívok vele. Elég egy Belcherből megmaradt 1/2 taunt, hogy megkeserítse az ember életét és mire végre leszeded a KT-t sokszor már késő...

"KT az akit kicsit túl sokra tartanak nálam, CSAK olyan late game deckekben jó ami sok nagyobb döggel játszik hogy komoly value"

Nem. Bármekkora value-t hoz azzal általában jól jársz. Mire kiteszed valószínűleg már van kint értékelhető minionod, amit direkt fel fogsz áldozni, hogy újra max hp-val visszatérjen.

"de az esetek 90%ban kirakod, üts 1-2t és néha még egyet se támaszt majd leszedik"

Azzal a HS-al amivel én játszok nem így van. TÉNY viszont, hogy én Rank 14 alatt még soha nem jártam, ellenben nem is állítom, hogy Rank10 alatt ne úgy lenne, ahogy te írod. Ahogy én tapasztalom a sok egyenpakli között jól jövök a KT-val.

"Loatheb viszont, oil rugó - dudu kombó - freeze mage kombó ellen gyilkos"

Miért lenne az? Ott a Prep oil rugónál, csak 0+2 mana, ha minden áron abban a körben akar varázslatot ellőni, ez nem egy nagy áldozat. A druida meg a Loatheb-es körben tauntol valamit, a köv körben meg jön a szokásos unalmas kombójával. Freeze mage? Használ még valaki olyat? ^^

Abban egyetértünk, hogy időt nyer! Nekem időnyerésre nem igazán van szükségem. A meta jó ideje olyan, hogy aki csak varázslatokra építkezik, azt ledarálják hamar, muszáj vegyesben gondolkodni és muszáj arra is készülni, ha az adott körben túl drága a spell.

"megfordítani a meccset én nem sűrűn láttam"
    Nagyon sokszor fordította meg a meccset és sajnos ellenem is :-(