Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #13361 Nem kizárt, hogy vannak hiányosságaim a magyar nyelv terén, de nálam az a kifejezés, hogy sokat kell tanulnom egy picit összefüggésben van a tapasztalattal.
A ladder azon része bizony gyenge, tele van hibás deckekkel és sokat tévedő játékosokkal. De ha tévednék, akkor nézd el nekem, mert mostanában csak streamen látom azt a szakaszt.
Nem is vétózok meg senkit semmiben, észérveket szoktam felhozni logikátlan állításokkal szemben, amelyeket te rendre figyelmen kívül hagysz. Aztán ismételgeted ugyanazt téves meglátásod, hátha valaki megszán.
Elhiszem, hogy más fórumokon kerülik a konfliktust (van is elképzelésem róla, hogy miért), de az nem feltétlenül helyes viselkedés, mint ahogy az ellentéte sem. Ha megijedsz attól, ha valaki érdemben reagál egy hozzászólásodra, akkor még van hová fejlődnöd kommunikációban.
Belemagyarázásban tényleg jó vagy, még akkor is, ha érvelésben kevésbé. A brainstormingról, a többség akaratáról, megszokásról és a változásról nem szerencsés, hogy engem próbálsz kioktatni.