Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Ma reggel volt időm játszani, később kell a melóhelyre bemennem. Gondoltam játszok egyet. Beadta a nyerj hármat akármelyik heroval küldit. Gondoltam megtartom, mert akkor mehetek mindenki kedvenc huntijával. :) Továbbra is saját decket játszok élmény nézni a sok tanácstalanságot.
Az első két meccsem simán jött, az első egy mechmage volt, a második egy druida. Aztán jött a harmadik meccs, egy olajos rugó, fel is szisszentem mert az kifejezetten üti az én huntimat, kb 70%-ban lever.
Az első körök izgalmasak voltak, a tempó nálam volt, le is vittem a HP-ját rendesen, neki meg ütnie kellett a lényeimet. Nem jött nála a gyógyulás, de minden más jött helyette, le is szedte a beastjeimet. A 8.-10. körben elkezdte kiszórni a saját lényeit, de nem jött tauntos nála, viszont szépen levert 9HP-ra, de már csak neki is pont 9HP-ja maradt, viszont nála volt 5 lény, nálam egy sem. Ekkor azonban már tudtam, hogy nyerek, mert volt egy fegyverem és a kutyák a kezemben voltak, csak arra vártak, hogy elengedjem őket. Átadta a kört és felhúztam az animal companiont. Ütöttem a fegyverrel, használtam a hero powert (-5HP neki), és már majdnem bűnbe estem és eltoltam a kutyákat. De még időben kapcsoltam, és legyűrtem a késztetést, kiraktam a companiont, ami beadta a röfit! Édes istenem, az az érzés, nehéz szavakba önteni! Ismét jó volt, nagyon jó... :D
A meccs után a srác többször is megkeresett, hogy felvenne barátnak, gondoltam, hátha tanácsot szeretne kérni, de nem vettem fel, mert készülődnöm kell a melóba, és nem tudok most segíteni neki, talán majd máskor :)
Jah vettem a meccs után egy boostert, meglett az 1600 dust is, szép nap ez a mai, remélem nektek is adni fogja :D