• MEdievil
    Mondom rakd be a teljes draftot. Kíváncsi lennék, szerintem biztosan lehetett volna pár helyen javítani rajta. Ha nem akkor én ismerem el hogy te vagy a legszerencsétlenebb ember a földön oké?

Amúgy meg pont hogy aki kicsit is tisztában van a variancia és a szerencse fogalmával az vállat von és megy a következőre amikor ilyen van.
    Elő fordul nekem is szörnyű draft? Igen elő nagy ritkán megpróbálom legjobb tudásom szerint lejátszani és ennyi. Nem fogok hónapokig emiatt álmatlanul forgolódni mivel nem volt rá hatásom és kész. Ugyan akkor akkor sem kérek elnézést amikor pont a jó lap jön. Vicces hogy mindenki megjegyzi amikor őt éri hátrányosan Fortuna aktuális mozzanata de amikor fordítva van az természetes és neki jár.
    Trumpos példa pont azt igazolja, hogy tökéletes a rendszer. Ha 1000 játékot nézünk akkor megvan a 80% winrate? Igen. És abba bele tartozik az is hogy egymás után 10 játékot bukik el.

De ott van a póker is aminél a sok hülye szereti azt hinni hogy csak a szerencse számít. Az is annyira skill játék mint ez sőt. Ha leül a 6 éves húgod játszani az egyik Profi játékossal 1 leosztást akár még meg is verheti. Sőt egész nagy esélye van rá. De játszanak 10000 leosztást és már is esélytelen a profival szemben és nem csak a ház ment rá hanem még te is nála fogsz mosogatni 50 életen át.

Az Rng nálad is és az ellenfélnél is jelen van. Sok játék után pontosan 50-50% lesz így kioltja a különbségeket. Onnantól meg az számít, hogy játszottál. Persze 1 vagy 10 játéknál marha igazságtalannak tűnik de nézd 1000 játékra leosztva. Mindjárt más.

Lényeg ha meg vagy győződve hogy a lehetőségekhez képest a legjobbat draftoltad akkor irány a következő nincs mit tenni. De ha nem akkor eldöntheted hogy áltatod magad vagy pedig javítasz a hibákon és legközelebb legalább fejlődsz.

Amúgy meg szólj nyugodtan és nem tépem a számat fölöslegesen. Én elég kompetitíven tekintek a játékra de nem feltétlen kell mindenkinek.