Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #12394 Semmit nem kell beállítani, hogy legyen IP szerinti szűrés strawpollon. Más kérdés, hogy ezt sem lehetetlen megkerülni. Ugyanakkor nem feltételezem, hogy bárki is tett volna ilyet, mert nem nagyon van tétje a dolognak. Azt viszont azért remélem, hogy tényleg csak azért szavaztak az első lehetőségre, amiért Shep, azaz hogy nem akartak megbántani (ami egyébként nekem sem célom), vagy az én mondanivalóm volt kevésbé szimpatikus. Arra viszont nem lennék büszke, ha ez az eredmény tényleg tükrözi a fórum véleményét az aggroval kapcsolatban. Ez ugyanis azt jelentené, hogy sikerült komoly károkat okoznod ezzel a szemléletmódoddal. (Persze lehet nem te okoztad, de maga a tény, hogy ezt gondolják az emberek, nem egy pozitív dolog.) Azt pedig többen leírták már (én is), hogy miért nem jó ez.
Azt meg légy szíves ne hozd fel érvnek, hogy külföldi fórumokon is ez megy. Külföldön még több ember él, mint itt, de attól, hogy ők külföldön élnek, nem csinálnak kevesebb hülyeséget. A között pedig, hogy valaki nem szereti az aggrot, illetve, hogy minősíti az aggro paklikat(és ezzel indirekt - illetve többször nem is indirekt- az azzal játszó játékosokat is), bizony nagy különbség van.
Ezek pedig már abszolút hülyeségek, hogy az aggro nem köszön, stb. (Arról nem beszélve, hogy erről megint úgy beszélsz, mint alapvető igazságról, holott ez csak a te tapasztalatod.) Szerintem az egész emote rendszer egy vicc. Semmi másra nem alkalmas, mint hogy az infantilis lelki sérültek kiéljék magukat rajta. Sokszor én sem köszönök már vissza se, mert nem akarok semmilyen diskurzust folytatni a játék alatt. Kártyázni lépek fel, nem beszélgetni és nincs szükségem közben mások kommentárjára. Nekem az a normális játékos, aki nem nyomogatja a gombokat, hanem játszik. Mivel én is f2p játszom, többnyire gyorsabb paklijaim vannak csak, amik életképesek is, ennek ellenére sosem szórakozom mások idegeivel vagy idejével. Emellett teljesen mások a tapasztalataim a többi játékossal kapcsolatban is. Egyáltalán nem jellemző, hogy az aggro paklik többet emote-olnának, mint mások. Ugyanannyi trollkodás jön kontroll paklis emberektől is. Nagyon jellemző, hogy sokan képtelenek tolerálni, hogy hunter ellen játszanak és függetlenül attól, hogy mi történik a játékban, jön a hellozás, ha többet gondolkodok 5 másodpercnél; aztán a kötélégetés, ha már túl sokat misplay-eltek, hogy nyerjenek.
Más személyektől is látni sírást, számomra az is ugyanolyan unalmas, mint a tied. Eleve nem értem, hogy mi szükség van rá, hogy bárki itt engedje ki a feszültséget. Nekem is vannak peches meccseim, mint akárkinek, amikor ilyen van, akkor az épp eszembe jutó jelzőket hangulattól függő hangerővel kiadom magamból, aztán túllépek rajta. Nem jövök ide leírni, mert én sem vagyok kíváncsi máséra.
Mások sírásától a tiédet az különbözteti meg, hogy ők nem abban a visszataszító stílusban és meggyőződéssel adják elő ugyanazt. Azt értsd meg, hogy egy dolog az, amit te elképzelsz, hogy mit gondolsz egy témáról, az már más, hogy azt mennyire sikerül megfogalmaznod, hogy valóban azt a jelentéstartalmat vigye át. Lehet, hogy nem szándékosan csinálod, amit csinálsz, de csinálod. Csak nem veszed észre ezek szerint.
Pár példa, ahogy kérted:
#12281 "Ennyi idióta követi vakon komolyan ezt a xixo gyereket"
Itt nyilván a paklikat szidod és nem a játékost minősíted.
#11324 "Ezek a hunterek...7 életem van, 5 lényem a boardon, neki egy lap a kezében, következő körben nekem lethal, erre kibassza King Crusht. Ezt a szar topdeckelős nulla classt, te jó ég Ehhez aztán kell tehetség :D ... Természetesen egy az egyben copy Xixo hunter volt, kivéve a Crusht, gondolom a gyökérnek nem volt Liroj Dzsenkinsze."
Tehát összefoglalva gyökér, mert más lapot játszott, mint vártál.(Ez ugye nem az embert minősíti, te csak paklikról beszélsz.) Xixo paklit netdeckel, de mégse, mert van benne egyedi kártya. Tehetség meg azért nem kell a paklihoz, mert véletlen topdeck miatt kaptál ki.
#11262 "Mert az ökörcsorda egy az egyben másolja őket :( Nem gond, ha hasonló, nem gond, ha tényleg megért egy paklit valaki és megtanul vele játszani, de az, hogy kijön az új sztárpakli és a gyökér egyből azt nyomja és (mivel a pakli jó, de maga az ember egy szar) lemákol a francba, pedig magától azt se tudná mi az a mekmédzs(például)...na az nem jó."
Itt se a játékost hívod többek között gyökérnek, ökörnek és szarnak. Amellett, hogy úgy állapítod meg valakiről, hogy tud-e játszani egy paklival, hogy szerinted mákkal ver-e meg. Nem semmi.
Ezekhez mindössze 3 hétre kellett csak visszamenni; tovább folytatni se kedvem, se időm, de lenne miből.