• csoszi87
    Kedves Fórumozók!

Nem hagyott nyugodni néhány kérdés, ezért álruhát öltöttem és kimentem, hogy megkérdezzem az utca emberét a HS-ről:
    Előre szólok: Bárminemű hasonlóság valós személyekkel, csak a véletlen műve.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - Sziasztok, ti játszotok a HS-el?
    1, Helló, ja!
    - Mit gondoltok róla?
    1, Jó a játék csak sok a köcsög.
    2, Kevés a balansz.
    -Sok a köcsög?
    1, Ja, minden tele van köcsög aggroval, nem lehet normálisan játszani.
    2, Meg nem is köszönnek.
    - Értem, és hogy értitek, hogy kevés a balansz?
    2, Hát ott a sok hunter...
    1, Meg a Boom!
    2, Ja a Boom is. Azon is változtatni kellene, mert erős.
    - Tehát sok a hunter. Szerintetek miért?
    1, Mer olcsót, meg nem kell gondolkodni vele, csak kirakja a dögöt, oszt jön arcba és ezzel lesz legend. Mire nekem feljön valami, addigra halott vagyok. Így nem leszek legend.
    2, Meg nem is köszönnek.
    - De ha olcsó, és könnyű legendnek lenni vele, akkor ti miért nem játszotok vele?
    1, Mer nem szeretek vele játszani, mer nem kell gondolkodni. Meg múltkor össze is raktam, de egyből olyan pakli jött ami ellen nem jó. Meg nekem nem jönnek úgy a lapok. 5 meccset mentem, aztán mer nem sikerült előrejutni töröltem.
    2, Azé mer a streamer játszik vele, oszt mindenki másolja.
    1, Ja! Az is. Senki nem gondolkodik, csak másolja a másik pakliját.
    -Neked van saját paklid?
    1, Van csak nem jó a mostani metában. Enyém olyan kontrolos, az meg túl lassú ide. Úgy építettem, hogy tele legyen nagy erős lényekkel, mondjuk ez miatt nincs benne 5 manánál kisebb lény csak az Ooze, azt meg nem játszom ki, mer mivan ha van fegyvere.
    -Mit változtatnátok, mit balanszolnátok?
    2, A Boomot, azt biztos, túl erős.
    -És hogyan?
    1, Kerüljön 9be.
    2, Meg a botok ne sebezzenek.
    1, Ja, meg elég ha egyet idéz.
    -Máson változtatnátok?
    1, A huner képessége kerüljön eggyel többe, vagy sebezzen csak egyet, meg lényei is mind legyenek 1el drágábbak.
    2, Mondd a druidát is!
    1, Ja! Ott a druida kombója is. Sebez 14-et. Hát hogy gondolják ezt? Mivel védem ki? És ott van a kezében mindig! Van még a paklijában 10 kártya, de az biztos ott van nála.
    2, A rugót is mondd!
    1, Hát arról meg ne is beszéljünk. Azt nem gondolták át. Az annyit sebez, hogy csak na! Meg még a boardot is leszedi. Hogy játszon az ember így?
    2, Meg a secretek is erősek. Meg hogy játszam körbe, ha nem is tudom mi az? Lehet, hogy másolja amit kirakok, vagy lehet a varázslatom blokkolja. ÁÁÁ!
    1, Ha már mágus! Ott a mechwarper. De nem is folytatom, csak felidegesítem magam.
    -Jó, akkor váltsunk témát. Mit gondoltok az új kiegészítőről?
    2, Azt is nerfelni kéne!
    1, Sanyi! Ne beszélj már hülyeséget! Szerintem lehúzás. Alig jár érte lap.
    -De a kiegészítő nem csak a lapokról szól, hanem az új kihívásokról.
    1, Az engem nem érdekel. Nem idegesítem magam a Heroic móddal, úgyis csak egy béna hátlap jár érte.
    -Szerintem annak az a lényege, hogy megtanítson paklit építeni valami ellen. Vagy nem?
    1, Lehet, de hiába építesz jó paklit, ha nem jönnek a lapok. Mondom ott a saját paklim is. Ez játék a szerencséről szól.
    2, Meg a topdeckről. Az nyer, aki jobban topdeckkel.
    -De ha ennyi baj van a játékkal miért játszotok vele?
    2, Én épp mondtam, ha ma nem nyitok legendet, akkor megint abbahagyom. Vagy legalábbis kiírom a fórumra.