Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Tanulópálya. Kitartás!
narumon
Szerintem most rekordot döntöttem 😊 Az én HP-m 27 az ellenfélé 2 amikor elfogytak a kézből a lapok. Utána ő természetesen felhúzta a 8-os tauntokat, én meg még egy rohadt charge-ot sem... 😞
Kicsit most ráuntam így 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Shep
Tény, hogy jól játszik a gyerek, meg vicces is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja, tényleg, ezt el is felejtettem 😄

Na ez most hasonlít arra ami nekem szokott lenni. Na igen, ismerős a helyzet, elég sűrűn van ez velem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.02. 17:45:42

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
a streamerek irányított RNG-t kapnak azért <#hehe>
Shep
Nekem miért nem jönnek így a lapok?

Shep
Ok, de nem is priesttel lett legend 😊 Azért az nem sokaknak sikerül és nem is 1,5 óra alatt 😊

dave9004
be, de nem mákkal volt neki eddig minden hónapban legend.
A hunter-zoo ellen készült mára, eddig mondjuk mage-sámán az ellen 😄
Shep
És bemákolta.

Shep
Beszarás ellenem ilyenkor már szarrá earthsokkolta volna mindkét belchert.

Shep
Akkor az tuti nem ellenem volt 😊

Shep
Hát mákja is van nem gyengén.

Mephike
Ma játszottam 9 meccset, ebből 3 volt vesztett meccs, mind a 3 priest volt, mindegyik alkalommal mindent le tudtak kontrollálni, agyvérzés, facelekarmoláshegyek és ismét agyvérzés. 😊

Shep
Huhó na a rettegett sámán, na ezt megnézem

Zetalot priest azért annyira nem RNG szerintem és rettentő élvezetes vele játszani.
Shep
Na lássuk, őt is szívatja-e az rng 😊 Na ez is berakja a fos zenéjét alá. Utálom a zenét a stream alatt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.02. 17:06:11

dave9004
Belező Deathrattle priesttel éget most öttől. Aki priestezik, jöjjön lessen bele, meg bárki más is, gyertek.
stream
narumon
A gondot ott látom egyébként, hogy nagy lapokat nem tudok lehívni - vagyis igen, de az ellenfélnek mindig van olyan lapja amivel 1 ütéssel semlegesíti, míg nekem nincs ilyen az övéi ellen. Lerak 2 8x8 Taunt-os akármit és évekig sem tudom kinyírni, főleg ha ledob mellé egykét +-os kártyát. Nekem meg közben feljön az 1-es meg a 2-es kártya.... grrrr

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Shep
Próbálkoztam vele de ahhoz az kell ,hogy sok lény legyen lent, zoo ellen ok, de más ellen nem nagyon. Jaxot amúgy mivel pótolod? Alex-al? Mondjuk az sincs nekem 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.02. 16:38:14

jaxom nekem sincs, Molent elég fontos része a decknek
3 aoe kell max bele 2shadow flame + 1 hellfire
de 1 shadow flame + 1 hellfire is elég lehet

a gond tényleg a molten hiánya, de anélkül is lehet tolni csak kevésbé lesz hatékony
seavel próbáltad?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Handlockot én is szeretnék de hiányzik hozzá jó pár lap. Pl. a 2 molten, Jax, 1 shadowflame.

Nyomtam most amúgy egy huntert, ég és föld a priesthez képest, könnyű vele játszani és nem igazán van olyan gond, hogy na nem jön a circle, akkor most hogy próbáljam húzni az időt, ha mást nem egy pingelést mindig meg tudsz ejteni 😊 Múlt hónapban is hunterral mentem le 10-re, aztán priesttel szépen visszadolgoztam 12-re 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.02. 15:53:31

én a handlockot imádom, de ha nem megy nem eröltetem és tolom a fun shamannal 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
De azzal meg szar játszani. Priestet szeretem, mert élvezetes a játék vele, csak hát állandóan beszívat az rng.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.02. 15:32:47

válts zoora oszt lenyugszol 😄

Shep
Tényleg nem értem ,hogy lehet mindig a pakli alján ami kell. El van átkozva ez a szar priest.

Én még mindig nem ajánlom a priestet csak olyannak, akinek kötélből vannak az idegei. Néha még Amaz is kiborul, pedig neki ez a nagyon jól fizető munkája.

dave9004
magyar HS oldal
az oldalon emellett sok más hasznos info, facebookon is van csoportjuk.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.11.02. 14:43:53
ha nem gond az angol nyelv akkor http://www.hearthpwn.com/
magyar cuccot nem tudok így hirtelen

valamint érdemes Trump videóit nézegetni youtuben, van fent több olyan VOD is amikor f2p deckel megy legendig ott el lehet lesni 1-1 lap csinját bínját

Tinmannal meg nem kell foglalkozni, mindnekinek jobb úgy

Tinman
Baj van... egyet kell értsek, mert eddig az összes csatából jó ha 3-4x tudtam csak a 2.-at használni. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Mind controlból nem kell 2, nem fogod tudni kihasználni, vagy legalábbis nagyon ritkán és ennélfogva -1 lap, sőt volt olyan meta amikor még 1 sem fért be, most még pont befér, de lehet 1 hét múlva már megint nem fog.

Tinman
"A hearstone wiki nem sokat ér."

Ezért itt megölnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Relax, most, hogy ÉN azt írtam, hogy ezért megölnek, így már nem lesz belőle semmi :-)

Amúgy vegyél fel 1-2 meccset, megnézik az itteni ultraprok és jól megmondják, hol szúrod el :-)

Egy n00b tippet azért hadd adjak, de talán már magadtól is rájöttél: úgy állítsd össze a paklit, hogy a legkevesebb manáért a legtöbbet tudd letenni és az egyes lapok plusz előnyére is alapozz. Nagyon jó base dekkben pl. a 3/3-as maci, a yeti, a 2 manáért 3-at sebző lények. Csinálhatsz elsősorban zoo-ra alapozó dekket, ahol a lényeid mennyisége dominál.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az mekkora király, amikor priest-el vagy, kapsz extra kártyát, de az összes lap 6-8 manás. Ráböksz, hogy cserélje ki őket és ad helyettük 5-7 manásakat és akkor az aggro deck ellen ott állsz 1 szál faxban se... juj de sokszor benyaltam már. Slusszpoén, amikor 2x10-es mind control is ott van, de te azt már véletlenül sem éred meg :-D

Shep
Kikészít a játék, megint az utolsó 8 lapban a 2 belcher, a circle, a holy fire, a retkes papnők is mindig ott vannak amikor már rohadtul nem lehet őket használni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.02. 13:49:04

narumon
Tudtok valami jó kezdő oldalt javasolni? A hearstone wiki nem sokat ér. Én pl képtelen vagyok másik játékos ellen nyerni, mindig elvesztem a csatákat lehet, hogy anti talentum vagyok 😛 A végjátékig mindig kihúzom de amikor már se nekem se az ellenfél kezében nincs lap akkor én általában valami tök használhatatlan dolgokat húzok az ellenfél meg lebrutál 😞

fun deckbe elfér, de nem hatékony win condition

én is használtam az elején, sőt a Nax heroicok esetén egész jól működött

Tinman
Hogy hányszor nyertem vele? Sokszor, de már rég nem használom, van jobb bünti nélkül erre a célra.

ha te az inner fire-t komoly és legit fegyvernek tartod az mindent megmagyaráz

Shep
Na, ugye, hogy ugye. Ez a játék legnagyobb hibája, nincs igazán kiegyensúlyozva az egész. A jó random generátor nem arról szól ,hogy vagy rohadtul nem jön semmi, vagy minden összeáll, márpedig az esetek többségében az én játékaimban ez van. Persze lehet csak nekem van ilyen ingadozó szerencsém, a fene tudja.

Tinman
Annál már jóval többet. 2 naponta aréna van...

Első 2 hétben hétközben 5-7 meccset nyomtam csak/nap, de hétvégén akkor is sokat 10-15x2-öt. Utóbbi időben, melóhelyen vannak 1-2 órás üresjáratok, azt mindig a játékba ölöm.

Tinman
1000+1x láttam olyat, hogy 3 manás lényből lett 16/16-os lény és elég ha 1x üt arcra az már k. nagy előny.

Tinman
Hát ilyen még nem volt! Ma 2x is ugyan azt az ellenfelet adta be!

1. alkalommal volt X játékos, majd megint X-et adta be... 20 perccel később volt Y játékos, majd megint Y-t adta be.

Egyúttal ki kell jelentenem, hogy miért szar a játék:

Y játékossal történt eset: Holt ugyan az a kaszt, holt ugyan azok a lapok, csak más leosztás a kézbe. Először ő vert el, egyszerűen nem tudtam védekezni, mert se egy tauntos lap, se egy leszedő nem akart jönni. A második körben meg rommá vertem, mert akkor meg érezhetően ő nem kapott ilyen lapokat, +1 lap és a manás kártya is pedig nála volt. Én vagyok jó? Lószart. A pakklim jó? Lószart. Szerencsejáték. Random generátor. -.-

Shep is erre panaszkodik... hiába van egy normális stratégiád, egy jó dekked... ha nem adja be a kulcsfontosságú lapokat, az egészet le lehet húzni a klotyón.

Shep
Igazából 2 preparation hiányzik ahhoz, hogy összerakjam de csak emiatt nem gyártom le dustból, pedig poén lenne. Ja, meg egy gyerekrabló.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.01. 22:42:01

dave9004
reggel a több meccs közül egyiken priestet oktatta nagyon durván 😄
bármit lerakott azt megölte, vagy telerakatta a kezét, aztán visszatetette volna, de hát ha 10 lapod van akkor elpusztul 😄 a végén asszem egy hetes, vagy 8-as fatigue végzett vele, mert amikor nem volt már lapja összevissza elkezdte kombózni a coldlight-ot 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.11.01. 22:36:47
Shep
Kösz, ez így ránézésre is vicces.

dave9004
mill

de nagyon függ mit kapsz ellennek. hunter-zoo elég esélytelen

Shep
Mert játszol napi (mondok egy számot) 5 meccset és ebből te leszűrted, hogy senki nem használja. Nem rossz .D

Shep
Hát ebbe már nem akartam belemenni 😊

Arról nem is beszélve, hogy mennyire nem szerencsés polit/hexet elpazarolni egy 3 manás lényre.
nemtom zavar-e hogy ÉN azért nem használom mer 3 deckel tolom ált, egy force-savage dudu
egy kheltuzados shaman és egy handlock
egyikbe se illik ...

Tinman
Elég komoly minta, mert ennyire nem használja senki ;-)