40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #12390 Feljebb jutottál azóta ? Vagy gondolom már nem otthonról írsz :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.07. 20:44:40 -
imikszde00 #12389 Azt csinaltam. Jott a fostegely mondom ezt csak masik fostegely gyozi le. Bejott. :D -
Zozo0122 #12388 Áhh nem, nagyon jó ez a rugó, csak a hunter néha legyőzi. Majd szép lassan feljebb megyek ezzel a deckel... -
Játsszál te is huntert :) -
Zozo0122 #12386 Öcsém, egyszerűen nem lehet lemenni 11-re, állandóan itt akasztanak meg a hunterek. 10ből 8 ellenfél hunter (a többi most mage vagy warrior) , és bár elég jó százalékban verem őket, itt megállítanak, ma már harmadjára, épp felmennék, de vesztek. Most 1 hp-n állt a tag, topdeck skill command, végem :) Mára szerintem ennyi volt, talán holnap más lesz a helyzet. -
Negritis #12385 vagy playit-re vagy az esport fesztre készülnek gondolom
agyaltam rajta én is, de majd ha már lecsillapodtak a kedélyek :D -
Van valami magyar verseny és a gyerek facehunterrel aláz. -
Negritis #12383 28 vagyok :D és matematikusként végeztem fejlesztőmérnök szerűség leszek elvileg
köszi amúgy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.07. 17:24:27 -
csoszi87 #12382 Grat!
Szabad tudni mivel foglalkozol?
Stream alapján fiatalabbnak gondoltalak. -
csoszi87 #12381 Belezőgép A Dr. Boom szabályról:
Ha ott van nálad Dr. Boom és van elég mannád, ki kell játszani!
-
Negritis #12380 valszeg az lesz :D
főleg hogy úgy néz ki tegnap óta van munkám :D
nameg kiindulva a mai stream teljesítményből jobb lesz nekem ha nem szenvedek érte :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.07. 17:03:59 -
Rendeld elő, akkor nyithatsz :) -
Negritis #12378 sneek peak az első boss
és köv hónapba már jön is a cucc, asszem egy ideig nem nyitok pakkot :D -
Negritis #12377 ahhoz képest, hogy kb elsőre toltam vele nem is rossz eredmény :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #12376 Kicsit feljebb: facehunter, mechmage, midrange warlock, control warrior és oil rugó fedezhető fel. Nyomokban egyéb paklik is megjelennek, de ez az 5 jellemző most. Mindenki készüljön fegyver leszedéssel, ha élni akar. Most kb. egy Harrison és egy Loatheb életet ment :D -
Negritis #12375 priest és random deckek :D -
15-ön vagyok én is szar paklik jönnek sorra. főleg mágusok. Hihetetlen ,hogy 1 nap alatt ennyit változott. -
Csökken a színvonal rendesen :) Inkább kérek helyzetjelentést rank 15-ről és 14-ről, hogy mire számítsak. Most értem el a 15-öt. -
Negritis #12372 thalnos köszi :D -
Ha felvennénk nem így reagálnánk :) -
Amúgy meg tanuljatok nagyoktól zsivány olaj kenést.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #12369 pont hogy ti veszitek fel ha megemlítjük hogy unalmas a sírás és sokszor nevet sem mondunk -
Mert mi vagyunk a hülyék és a hülyéknek semmi nem fáj :D Dr. Balance is biztos véletlenül kapta a nevét :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.07. 15:23:17 -
Zozo0122 #12367 Épp ez az. Mi nem vesszük fel, mások igen. Pont erről van szó :) -
1Darton1 #12366 Nem ér ennyi vicceset írni.
Különben is, Sanyi túl jó arc. Nerfelni kéne. -
A vége mind rám vonatkozik, némileg vicces is csak gyenge az előadásmód, meg hát kár is volt fél oldalnyit gépelni. :) Meg mondjuk nehogy azért legyek már hülye mert leírom ,hogy nem érdekel a heroic, meg a béna hátlap. Fel kellene végre fogni ,hogy ez egy HS topic ami azért jött létre, hogy a játékkal kapcsolatos mindennemű dolgot leírjunk ,megbeszéljünk stb. Nem tudom az mennyivel lenne jobb ha hetente 2 hsz lenne itt a semmiről.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.07. 15:13:27 -
Az a vicces, hogy abból is lehetne egy ugyanilyet amit ti műveltek, csak minket nem zavar a dolog, viszont ti legalább tudtok rajta folyamatosan lovagolni :D -
Zozo0122 #12363 Jah igen, a legendnyitást én is mondtam (meg mások is) , mégis itt vagyok (vagyunk). Egyszerű: átmeneti dühkitörés volt, nem gondoltam át :D Most ha még epicet se nyitok, akkor is maradok, mert tetszik a kieg témája, kíváncsi vagyok rá. Amúgy legend - nyitottam helyette egy golden Ancient of Wart....végülis az is 1600 dustba kerül
-
Zozo0122 #12362 Igen, hát elég kevés hasonlóság, de akad. Pl. magamra vonatkoztatva:
- Boomot nerfelni kell, hasonlítsd össze mondjuk Cenariussal és vond le a következtetéseket. Dr. Boom kb. 9 manás kategória kéne legyen, szerintem. De a Blizz majd kigondol valami jót, csak azért ne tegyék tönkre a lapot.
- Én pl. próbáltam a facehuntert, questek miatt, ha van 5 hunter, gyorsan letolom azzal. Na most, legutóbb is pl. 6 meccsből meglett az 5 win:D
- Én idegesítem magam a heroiccal, bejövős, a Naxx heroicot is úgy csináltam meg, hogy netre fel sem néztem deckekért, és a köv kieget is úgy fogom, még akkor is ha belegebedek. Szép az a hátlap amúgy is, jó kis sárkánypikkelyes téma. És mint tudjátok: hátlap teszi a mestert
- Amúgy én tartom magam ahhoz, hogy ez a játék kb: 33% Skill, 33% RNG és 33% meglévő lapok. :) Ezt nem degradálásként, de nagyjából így lőném be az arányokat :) -
-
csoszi87 #12360 Kedves Fórumozók!
Nem hagyott nyugodni néhány kérdés, ezért álruhát öltöttem és kimentem, hogy megkérdezzem az utca emberét a HS-ről:
Előre szólok: Bárminemű hasonlóság valós személyekkel, csak a véletlen műve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Sziasztok, ti játszotok a HS-el?
1, Helló, ja!
- Mit gondoltok róla?
1, Jó a játék csak sok a köcsög.
2, Kevés a balansz.
-Sok a köcsög?
1, Ja, minden tele van köcsög aggroval, nem lehet normálisan játszani.
2, Meg nem is köszönnek.
- Értem, és hogy értitek, hogy kevés a balansz?
2, Hát ott a sok hunter...
1, Meg a Boom!
2, Ja a Boom is. Azon is változtatni kellene, mert erős.
- Tehát sok a hunter. Szerintetek miért?
1, Mer olcsót, meg nem kell gondolkodni vele, csak kirakja a dögöt, oszt jön arcba és ezzel lesz legend. Mire nekem feljön valami, addigra halott vagyok. Így nem leszek legend.
2, Meg nem is köszönnek.
- De ha olcsó, és könnyű legendnek lenni vele, akkor ti miért nem játszotok vele?
1, Mer nem szeretek vele játszani, mer nem kell gondolkodni. Meg múltkor össze is raktam, de egyből olyan pakli jött ami ellen nem jó. Meg nekem nem jönnek úgy a lapok. 5 meccset mentem, aztán mer nem sikerült előrejutni töröltem.
2, Azé mer a streamer játszik vele, oszt mindenki másolja.
1, Ja! Az is. Senki nem gondolkodik, csak másolja a másik pakliját.
-Neked van saját paklid?
1, Van csak nem jó a mostani metában. Enyém olyan kontrolos, az meg túl lassú ide. Úgy építettem, hogy tele legyen nagy erős lényekkel, mondjuk ez miatt nincs benne 5 manánál kisebb lény csak az Ooze, azt meg nem játszom ki, mer mivan ha van fegyvere.
-Mit változtatnátok, mit balanszolnátok?
2, A Boomot, azt biztos, túl erős.
-És hogyan?
1, Kerüljön 9be.
2, Meg a botok ne sebezzenek.
1, Ja, meg elég ha egyet idéz.
-Máson változtatnátok?
1, A huner képessége kerüljön eggyel többe, vagy sebezzen csak egyet, meg lényei is mind legyenek 1el drágábbak.
2, Mondd a druidát is!
1, Ja! Ott a druida kombója is. Sebez 14-et. Hát hogy gondolják ezt? Mivel védem ki? És ott van a kezében mindig! Van még a paklijában 10 kártya, de az biztos ott van nála.
2, A rugót is mondd!
1, Hát arról meg ne is beszéljünk. Azt nem gondolták át. Az annyit sebez, hogy csak na! Meg még a boardot is leszedi. Hogy játszon az ember így?
2, Meg a secretek is erősek. Meg hogy játszam körbe, ha nem is tudom mi az? Lehet, hogy másolja amit kirakok, vagy lehet a varázslatom blokkolja. ÁÁÁ!
1, Ha már mágus! Ott a mechwarper. De nem is folytatom, csak felidegesítem magam.
-Jó, akkor váltsunk témát. Mit gondoltok az új kiegészítőről?
2, Azt is nerfelni kéne!
1, Sanyi! Ne beszélj már hülyeséget! Szerintem lehúzás. Alig jár érte lap.
-De a kiegészítő nem csak a lapokról szól, hanem az új kihívásokról.
1, Az engem nem érdekel. Nem idegesítem magam a Heroic móddal, úgyis csak egy béna hátlap jár érte.
-Szerintem annak az a lényege, hogy megtanítson paklit építeni valami ellen. Vagy nem?
1, Lehet, de hiába építesz jó paklit, ha nem jönnek a lapok. Mondom ott a saját paklim is. Ez játék a szerencséről szól.
2, Meg a topdeckről. Az nyer, aki jobban topdeckkel.
-De ha ennyi baj van a játékkal miért játszotok vele?
2, Én épp mondtam, ha ma nem nyitok legendet, akkor megint abbahagyom. Vagy legalábbis kiírom a fórumra. -
Zozo0122 #12359 Nekem is jó napom van, ma még nem kaptam ki. Még a control warrior is úgy kap ki, hogy egy körben 30 sebet kap :D Félek, nem sokáig élvezhetem ezt a decket, mert előbb utóbb tönkrenerfelik, érthető okokból :) -
80%-os winratem van ma, priesttel csak nyertem :) -
Ahogy en latom craftolhatom le a 2. Bgh-t ha kijon a kieg. Egyebkent pont ez miatt nem fog annyira elterjedni ez a nagy sarkanyozas. Ilyen erteku lapoknak komoly negativ hatast kell magukkal hoznia. Vagy pozitivat az ellenfelre nezve. Es mivel ezeket egy 3 manas lap le tudja szedni ugy hogy meg egy 4/2 ott is marad. Hat meggondolando a sarkany pakli. Jelenleg ezt latom/erzem. Persze ismerunk 5 lapot a 31 bol. Meg barmi lehet. -
1Darton1 #12356 A feketesárkány az Nefarian, mellette pedig tippre az emberi alakja, Lord Nefarius.
A 10/2-es az Magmaw, a tűzkukac. Róla az tudom elképzelni, hogy olyan, mint Ragnaros. Vagy tüzet köpköd, vagy csontlényket idéz, de ütni nem tud.
A 8/4-es egy chromatic dragonnak tűnik, ezeket kísérletezte ki Nefarian. Nekik nincs semmi speciális képességük az okádáson kívül. -
Negritis #12355 szerintem jön egy Yseria 2 ami majd ezeket a lényeket dobálja
vagy hasonlóan kell lehívni mint Teddyt -
Zozo0122 #12354 Ja, egyébként mivel 5 szárny lesz, valószínűleg csak ez az 5 legend lesz a kiegben :) -
Zozo0122 #12353 Na, kiszedtem a legendeket, itt vannak, beszéljük át őket. Ennyi látszik sajnos a videóban...Az a 10/2-es tűzféreg el nem tudom képzelni micsoda, talán minden körben felcseréli a támadóerejét és az életét. Ha így lenne, akkor tuti ez is OPfalváról jött, már ha van ilyen a WoW-ban :D Mert ha mi támadunk akkor 10-es attack, ha az ellenfél támad, akkor 10-es életet kell leszednie :D 3 mana 8/4 na ezt feldolgozni se bírom, elképzelni nem tudom miféle képesség kéne ehhez... a másik kettőnél sajnos nem látszik az érték.
-
Amúgy szerintem nincs itt gond senkivel, mindenki leírja amit akar, néha van egy kis nézeteltérés de igazából jó hangulat uralkodik itt, ami nem minden topicról mondható el ezen a fórumon. -
Én az egyesre szavaztam, mert az igazság szerintem a 2 között van de lehúzni nem akartam :)