Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #12314 Nem szólok hozzá gyakran az itt zajló beszélgetéshez, így aztán könnyen lehet, hogy nem rémlik a nevem, bár már reagáltam korábban is hasonló témájú hozzászólásodra.
Igazad van, kicsit pontatlan lett a strawpoll. Azt írtad, hogy szerinted a fórumozók többsége egyetért veled az aggro témájú hozzászólásaiddal kapcsolatban, én csupán ennek a valóságalapjára vagyok kíváncsi. (A szavazáshoz pedig nem kell semmilyen regisztráció.) A konstruktív posztjaiddal semmiféle problémám nincs.
Sőt még a nyivákolósokkal sem lenne, ám azokban nem véleményt közölsz vagy a vélt sérelmeid írod le, hanem kinyilatkoztatsz hülyeségeket, azt is kellően bicskanyitogató stílusban. Ezeket pedig nem véletlen, hogy nem hagyják szó nélkül.
Én sem értem, hogy neked miért kell kényszeresen, naponta sírnod az aggro miatt, ugyanakkor senki nem tiltja, hogy ezt csináld, de te se tiltsd már meg senkinek, hogy a te hozzászólásaidról alkossanak és osszanak meg véleményt.
Ami pedig a személyeskedést illeti. Nem szálltam be semmilyen balhéba. Amióta ide írsz ez a véleményem és már szóvá tettem korábban is. Általában pedig a véleményemet vállaltam és vállalom akkor is, ha senki más nem ért velem egyet.