• Mephike
    Atyám vétkeztem, ma ismét huntival mentem. Félek meggyónni, de rettentően élveztem a játékot. Tudja atyám én más vagyok, nem agyatlanul másolok, hanem mindig teszek egy-két apróságot a deckembe. Tudja most éppen ismét rászoktam a flarre... tudom-tudom, bűnös dolgok ezek, de hát sok a mage és hunter és már a palák is ismét játszák a secreteket, és leírhatatlan érzés amikor egy de néha kettő secretjük is kisül... akkor tudja atyám én is kisülök, van, hogy többször is... jah és tudta, hogy a shade ellen is jó, mert onnantól üthetővé válik.
    De mielőtt infartust kapna eme dolgoktól megemlíteném, hogy játszom a Snipe-ot is. Tudja remek érzés kitenni a magenek, aki belepakolja a mechwarpot, vagy a goblin blastmage-et. De tudja az a legszebb, hogy ezek után ezt 90%-ban ismét el tudom ellene játszani, mert eszükbe sem jut, hogy körbejátsszák a secretjeimet. Csodálatos dolgok ezek atyám, bár tudom, hogy az ördögtől való lapok ezek. Tisztában vagyok, hogy eme dolgaimért a pokolra fogok jutni, de tudja még most is viszket a kezem, amikor látom, hogy már csak 2 HP-ja van az ellenfélnek, és elég csak beletolnom neki a heroskillemet és jó lesz, nagyon jó... :D