• Botond #11280
    Én inkább cél és egyén függővé tenném ezt a dolgot. Kinek mi a célja ugye az egésszel. Akinek a legend azonnal, annak nyilván nem praktikus egyedül mindent kitapasztalni egy elzárt helyen, aki meg csak kellemesen el akar lenni, annak lehet nagyobb öröm ha a saját kárán tanul (ez a része már egyénfüggő, hogy mi okoz neki örömet). Én nem ítélem el egyik módszert sem, ahogy írtam mindenki mindent ahogy neki jólesik. Azokat se akik keverik a két dolgot, azokat sem akik szigorúan az egyik iskolát viszik. Azzal viszont Tinmannal értek egyet, hogy a copypaste összességében nézve, hosszabb távon káros a játéknak. Ezért kellenek a kiegek, mert túl gyorsan letisztul az "énnyertem" pakli, míg ha mindig mindenki saját maga próbálkozna akkor azért végtelen sok idő lenne, mire egy-két közel tökéletes pakli összeállna, arról nem is beszélve hogy lehet össze se állna, mert nem a favoritofthemonth pakli ellen kellene buildet építeni, hanem random pistike még randomabb paklija ellen, amiben van 3 lap, ami amúgy totál baromság, de hopp a te paklid mégis pont telibek*rja. :D
    Mindegy, nekem így is azt adja amit elvárok tőle, se többet se kevesebbet, minden harmadik este egy kellemes órát, amíg lenyomom az összegyűlt 3 napit, ráadásul mindezt a gyerekekkel közösen ökörködve. :) Azé egy négy meg öt éves nagyon outofthebox megoldásokat tud ám javasolni. :D