• Tinman #11269
    "igazából ez érdekes kérdés, szerintem nem ártanak a játéknak"

De. Vedd már észre az ég áldjon meg, hogy a meta nagyjából abból áll, amit ezek oda feltolnak! X próbálkozásuk tarol, 1 héten belül az összes bégető bari azt másolja. tisztelet a kis számú kivételnek.

"ha nem lennének akkor lenne 5 pakli és elég lassan jönnének az újak, hiába lenne fent mindenhol kész deck, nagyon kevesen tolnák mert nem hisznek a sikerében"

Ekkora baromságot legutóbb a kormány portálján olvastam. A Blizzard játékok nem azért sikeresek, mert a játékosok streamelik. Akkor is mocskos sikeres volt minden egyes Blizzard játék, amikor Kurjantó és Emez még meg a pelusba vizeltek. Lásd Blackthorne, Lost Vikings vagy a Warcraft. A Blizzard egyszerűen mestere a játékkészítésnek és annak, hogyan tegyen függővé milliókat. Ott a Diablo! Hol volt akkor még Stream? 33.6-os modemmel multiztunk és milliók függtek rajta évekig. A HS sikeres lenne streamerek nélkül is, mert simple but deep. Ebben rejlik a HS titka és nem a streamerekben.

"viszont ha azt látják hogy Amaz aláz a priesttel (na jó ilyen nincs mert a priest szar :D:D) akkor mindenki megy priest decket keresni
    mikor Xixo legend No.1 Hunterrel mindenki másolja és azt tolja az "agyatlan" csürhe"

Ez pontosan így van, de ennek SEMMI köze ahhoz amit előtte írtál -.-

"viszont ez nekem például előnyt ad, mert ha 3x futok bele ugyanabba akkor felmegyek megnézem miből áll és tudom hogy mire mi lesz a jó válasz és akár módosítok is a saját deckemen hogy legyen válaszom (pl ezért pakolgatom a low lvl lényeket és ezért van hogy néha csak 1 néha 2 siphon fut a handlockba)"

Eleve ha a probléma nem volna, nem kellene rá reagálnod. Ez neked nem jó, de persze bemagyarázhatod, hogy jó, de nem jó, főleg akkor érzed, hogy mennyire szar, amikor egész nap mechmage-ket írtasz, meg a xixo huntert. Ez annak jó, aki stream-el és degeszre keresi magát vele. Annak tuti szuper, a metának egy rák.

"valamint a legfontosabb előnye a streamereknek az ÚJ játékosok bevonzása,"

Igen, hiszen egy új játékos, ha akar játszani egy játékkal -ami ráadásul INGYENES-, akkor elkezd pro videókat nézni, ahelyett, hogy 5 perc alatt kipróbálná... Hát persze :-D
    Nyilván ilyen is akad, de pro videókat már azok néznek, akik már elkezdték vagy haladók.

"persze ezek közül kevesen ragadnak meg mert 2 nap után nyertek 2-t és szívnak aztán azt kiabálják hogy P2W és esélytelen az egész"

Soha semmi gondom nem volt a napi questek, vagy éppen a ladder közepe tájáig eljutni, mégis az elejétől fogva mondom, hogy p2w. Egy kezdőnek a jobb lapok baromi sokat segítenek és ezt vagy kigrindeli, vagy megveszi.