Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #11266 igazából ez érdekes kérdés, szerintem nem ártanak a játéknak
ha nem lennének akkor lenne 5 pakli és elég lassan jönnének az újak, hiába lenne fent mindenhol kész deck, nagyon kevesen tolnák mert nem hisznek a sikerében
viszont ha azt látják hogy Amaz aláz a priesttel (na jó ilyen nincs mert a priest szar :D:D) akkor mindenki megy priest decket keresni
mikor Xixo legend No.1 Hunterrel mindenki másolja és azt tolja az "agyatlan" csürhe
viszont ez nekem például előnyt ad, mert ha 3x futok bele ugyanabba akkor felmegyek megnézem miből áll és tudom hogy mire mi lesz a jó válasz és akár módosítok is a saját deckemen hogy legyen válaszom (pl ezért pakolgatom a low lvl lényeket és ezért van hogy néha csak 1 néha 2 siphon fut a handlockba)
valamint a legfontosabb előnye a streamereknek az ÚJ játékosok bevonzása, persze ezek közül kevesen ragadnak meg mert 2 nap után nyertek 2-t és szívnak aztán azt kiabálják hogy P2W és esélytelen az egész
de aki kitart az tudja élvezni ( kivéve ha játsza a mártírt és nem hiszi el hogy ha 3 győzelemre jön 3 vereség az bizony RNG)