Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #11069 Amúgy kicsit bővebben kifejtve a dolgot. Nekem a játék főleg arról szól, hogy játszok naponta 20 percet-2 órát, mert szórakoztató. Van Druidom és Palam ami legend szintű pakli és kb 2 hónap alatt 10* kaptam ki rankeden velük, de 8 alá nem mentem, mert csak akkor játszok velük ha az a quest. Ennél több időm nincs. Ha lenne akkor is arénáznék.
A régi huntert azért szidtam még kezdőként, mert tönkretette a kedvenc classaimat. Túl jó counter volt, így játszhatatlan volt a játék. Ráadásul az első(és így kis kedvenc) legendem Cairnet is kiirtotta a metaból(Túl lassú lett). A mostani viszont metával elvagyok. A hunter sztem most közepes, elég sok a midrange-control pakli, és a mechmage kicsit kordában tart, hogy ne legyél nagyon greedy.
Igazából úgy tud ez nagyon elromlani, hogy mindenki elkezdi tolni a saját nagyon aggro mech variációját(Sámánt/druidot már én is láttam, de eddig még nem ez uralja a metát), vagy a Hunter előáll az új hatékony buildal(Sztem xixo deckje csak idegesítő néha, de messze van az UT hunter %-ától). A régi metában a hunter(és UT zoolock) azért volt rossz, mert mindenki azt tolta rankeden. Volt hogy 10 meccsből 9-et az ellen toltál, ráadásul úgy, hogy az egy jó(hatékony) deck volt.
Összefoglalva. Akinejk nem élete ez a játék, csak játszogatni akar, annak jó a változatosság, és nem akar ugyan az ellen a pakli ellen játszani abban a kevés idejében ami hs-re van. Pláne, hogy általában ez valami rák deck. De még egyszer mondom, én most jól elvagyok, tetszik a meta, a Mechmage-el sincs semmi bajom.