• Tinman #11062
    "mindenki a leghatékonyabb deckkel akar nyomulni"

A leghatékonyabb SAJÁT dekkemmel akarok nyomulni és elnézve 1-2 bátor próbálkozót a "mindenki" szerencsére nem igaz.

"Win=FUN Vereség= NO FUN"

Dehogy! Mintha nem is egy játékkal játszanánk!

Nem az a FUN, ha nyersz, ha nem az ha JÓ meccsed van! Egy jó meccs során, ha veszítesz, akkor is sokáig nem fogod feledni, akkor is benned lesz az adrenalin és olyan FUN faktort kapsz, mely JÓVAL nagyobb, mintha egy faceghuggerrel a 10. ellenfeled csapnád le.

"De ha nem is lenne internet előbb utóbb mindenki rájönne hogy mi a legjobb"

Mi a legjobb? Nincs legjobb. Van ami x ellen jó, van ami y ellen. Nincs tutiszuper mindent verő 100%-os megoldás. A 80% winrate messze nem 100%, csak arra bizonyíték, hogy a Xixo is fogható. Nekem múlt héten egy szaros ráadásul kissé hiányos priest-el sikerült fognom és nem azért mert béna volt a játékos, hanem mert végre pont mindig azok a lapok voltak a kezemben, ami én elképzeltem. Mikor már fordítottam és tuti nyerésre álltam nem feladta a hunter, hanem "opponent left" volt :-)

A legjobb témához még annyit, hogy nem véletlen az sem, hogy pro-k is egy idő után updatelik az adott dekk összeállítást, mert rájönnek, hogy ez vagy az mégsem volt annyira jó bele. Én u.e. csinálom. Keresem a játékstílusomnak legmegfelelőbb összeállítást és bátran kísérletezek teljesen szabadon.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.16. 08:20:29