Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Az egész játék egy rng halom, úgy kell bármelyik dekkembe egy DL, mint a fejemhez egy 5 golyóval töltött pisztoly.
Elmegy 1 removal? Na bumm, van még a tarsolyomban rá megoldás, nem is egy. Sokkal fontosabb szerintem a board control, mint az, hogy maradjon +1 removalom vagy sem.
Igaz, csak a saját tapasztalatomra tudok hagyatkozni, mert nem nézek videokat, de az azt mondatja velem, hogy ne használjak DL-ot. Használtam! Kipróbáltam többféle felállásban majd 2 héten keresztül. Többször megszívatott, mint amikor nem. Igen, amikor nem, akkor volt bódogság', mert kb. meccset nyert nekem ott rögtön, de egyszerűen JÓVAL több volt a bosszúság vele, mint az öröm.
Egyébként a jelenlegi meta olyan, hogy megmondom neked a frankót, idestova 2 hónapja nem láttam olyan játékost, aki kitolta volna ellenem. Ez a Druida rankeden erre rögtön kettővel jött. Egyiket az 2. körben coinolta, utána a következőt. Mind a kettőt hamar lekaptam, elvesztette a board controlt, cserébe viszont nekem rögtön ott volt a semmiből +2 lényem. Ott voltunk a 4. körben és nekem lent van a boardon már 5 lényem, melyek közül az egyik 4-et, a másik 7-et sebez, neki pedig üres a térfele, de tele a keze. Well played...francokat! Badly played, remove DL asap.