Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nekem az p2w ha valaki azért járhat előrébb, mert gyengébb játékos ugyan de megvett egy csomó paklit és összerakott egy fullos decket. Persze erre lehetne mondani hogy hát örüljél hülyegyerek, hogy ingyen játszhatsz egy ilyen jó? játékkal. Na igen de erre én meg azt mondom, hogy akkor legyen fix ára a játéknak és legyen hozzá évente 2 kieg amit szintén fix áron meg lehet venni és akkor nem lenne ez az óriási különbség egy ma kezdő és egy már elejétől fogva játszó között. Úgyhogy szerintem ez a rendszer nem igazán jó, persze el lehet bohóckodni basic paklikkal meg a többi hasonló szinten lévő játékossal de, hogy őszinte legyek az emberi természetet ismerve nem gondolnám ,hogy túl sok olyan játékos van aki ne szeretne minden hónapban egy kicsit előrébb végezni, vagy többet nyerni arénában, vagy akár csak casualban, mint az előző 30 napban. Ja, és tudom mi lesz még a Jolly Joker, a hát de ez egy gyűjtögetős játék és az meg ilyen. Na és? Mi lenne ha nem gyűjtögetős sémára épülne hanem fixre, szerintem semmi, persz elveszne a paklinyitás élménye de cserébe minden lap meglenne és mindenki tudna fullos paklikból dolgozni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.08. 17:03:33