Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #10208 7 wines kveszt jött, plussz volt 5wines mágus kveszt is, de olyan szinten agyon van most játszva a mechmage, hogy nem volt gusztusom hozzá, gondoltam kipróbálom a Kolento-féle deathlord mage decket. Hát valami zseniális. Zsinórban 7-et nyertem vele. Mechmage, facehunter se bírtak ellene.
Control pala 30 HP-n, én 7-en, boardján cirka 15 sebzés, spammeli a well playedet. Hát, nagyott nézett a végeredményen az tuti... :)
Druid elbízta magát, üres boardom volt és ~10 HP-m, ő fullon, kipakolt 7 miniont boardra, jött a fagyi+doomsayer és nem volt helye a KOTG-ra silence-elni a szerencsétlennek... :)
Warrior felhúzott valami 55 armorra, folyamatosan spammelte már az emote-okat... De végül a fireball+ping+9 fatigue őt is legyőzte... :) Sikerült elérnem, hogy a 2 acolyte-ból 6 lapot húzzon, azzal már el is dőlt a meccs, csak ő még nem tudta...
Nagyon jó pakli, mert egyrészt nincs agyonjátszva, másrészt rettentő sok taktikázást, tervezést igényel minden egyes körben.
Érezni, hogy az ellen egyszerűen nem tud vele mit kezdeni, nem tudja, mire mit reagáljon.
Ajánlom mindenkinek, aki össze tudja rakni, hogy próbálja ki, nagyon élvezetes, de az biztos, hogy higgadt, türelmes játékstílust és jó tervezőkészséget igényel.