Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Ha Mage lerakja a lény másoló kártyáját, lock pedig megidézi Jaraxxus-t akkor 2 jaraxxus harcol majd egymás ellen? Szóval a Mage is átváltozik?

BattleTag: kabel15#2672

HunnernesKonge
kabel15
Elolvasom majd a Patch Note ot.

HunnernesKonge
Azért nem csak ennyi volt a patchben.
kabel15
Azért durva, hogy 2 nap alatt jön a patch is. Jó nem nagy dolog mert 1 lap mana igényét kellet csak átírni, ami gondolom 1 szám az egész kódban. De gyorsan le reagálták. Jön a hétvége végre nekem is lesz idõm játszani egy keveset. 😄

Shep
after patch out 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HunnernesKonge
Never play on patch day.
Shep
Azért vicces ,hogy egy ekkora cég, mint a Blizzard állandóan ilyen problémákkal küszködik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na ezt jó tudni, mert nekem van fölös.

dave9004
szóval ha van pluszban unleash the hound lapotok, v ha nem kell, akkor most full porért lehet bontani
Shep
Igen, veszem észre. 😞

Mephike
Jah, nem lehet játszani, folyamatosan connection lost van...

Shep
Na meg is jött a patch.

dave9004
hm warri weapon. még oozenak is bemos egyet 😄
Megjött az antiaggro lap úgy nézem, bár legkorábban turn5ben fog elsülni az aoe, akkor már a legtöbb aggrolock elleni meccs rég eldõlt, pláne, ha turn4-ben nem teszel ki semmit az asztalra.
Shep
A mint én, úgy értendõ, hogy van egy sebzõ paklim ami egész tûrhetõ, persze csak az én szintemen.

Shep
Mivel elég sok murloc lapom megvan már csináltam egy paklit és nem is olyan rossz, mondjuk a mágus ha sebzõ paklival nyomul, mint én akkor nem sok esélyem van ellene, de a többieket egész szépen levertem, mondjuk a charge-os paklim szerintem még mindig jobb de majd fejlesztem ezt is.

DarkHorSe
Shep
Hát én erre tuti alt+f4-eltem volna 😄

Ilyesmi van a harcosnak is. Abban a körben egyik minionja sem hallhat meg.
Armorsmithel elég erõs kombináció...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

kabel15
Úgy gondoltam, hogy lerakod de kör végén eltûnik róluk. Lényegük az lenne, hogy így ingyen lehetne tisztítani az oldalt, mivel a mi lényeink nem sebzõdnek. De ha lerakja és nem támad velük akkor is kõr végén automatikusan eltûnik.

SZUsszan: Pap VS Pap nál volt az, hogy õ lemásolta a COIN omat én meg kövi körben vissza 😄 így 2 coin volt a kezemben.

Hehe, egy másik fórumról kopizom:

"Elkövettem eddigi HS pályafutásom legnagyobb geciségét Priest paklival Paladin ellen:

Elõször is Toughsteal-el lemásoltam a paklijából Tiriont, amihez irtózatosan nagy mák kellett! Kitettem az asztalra, mire õ Facelesszel lemásolta. Azt elloptam Mind Controllal és köv körben lemásoltam az én Faceleszemmel.

Nyomtam 2 My Apologies-t, de szerintem befejelte a monitort! Szegény, szegény... 😄"

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Zickler
Akkor az kb. egy defenzív Bloodlust lenne, mert ahoz hogy megérje elnyomni, már alapból kontrollálnod kell a boardot, kb. 3-4 lénnyel, ami azért valljuk be a mostani metában, nem olyan sûrû, max a Hunternél.

Battletag: Muhee#2716

kabel15
Más nem jut eszembe. Szerintem ilyen nincs. Bár nem is tudom, hogy lenne érdemes e használni az ilyen lapot ha van is egyáltalán. Szóval teszem azt 3 manáért charge ot kapnak azok a lények amiket ebben a körben raktál le. De legjobb esetben is csak 7 manáért rakhatsz le lényt ami mondjuk 3-4 vagy 6-2. Hát nem tudom. Szerintem értelmesebb lap is létezni a 30db os pakliba mint hogy 1-2 helyet elhasználjak 1 ilyen kártyának. Esetleg ha chargot adna + draw card.
De ha már így lap "gyártásnál járunk" szerintetek 7-8 manáért összes barátságos lény kap shield et ebben a körben? Jól hangzik? 😄

Zickler
Esetleg még a "Charge!". Warrior lap, egy minionnak charget és 2 attacket ad. Nevetségesen magas 3 manás costért.

Shep
Igen, azt ismerem, de azt remélem létezik valami varázslat is.

kabel15
Hunter nek a Rano ad az összes Beast nek Charge ot. De csak Beast. Egyébként én elképzelhetõnek tartom, hogy lesznek sárkány spcifikus lapok is. Van 1-2 dragon a játékban, bár a legtöbbjük nagy mana igényû.

Zickler
A Warsong Commander minden 3 vagy annál kevesebb Damage-val rendelkezõ lényednek ad chargot.

Zickler
Milyen másik lényre gondolsz?

Shep
Létezik olyan lap ami az adott körre minden lényünknek charge-ot ad?

kabel15
Ezért nem szabad sose feladni 😄 Lehet az ellen kifagy 😄
Viszont mikor lerakja a Leeroy-t akkor mitõl hal meg a másik lény?

Zickler
Az utolsó kegyetlenül jó 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zickler
Pont hogy nem akarok egyet érteni 😄
Úgy érzem a legendaryk nélkül sokkal unalmasabb lenne a játék. Arról nem is beszélve hogy akkor kb. 1 hónap alatt kényelmesen, napi 3-4 játékkal be lehetne szerezni minden lapot, ami jócskán elvenne az élvezeti faktorból.

na jó pontosítok,azért nem teljesen rossz majdnem mindig üti druidot
DarkHorSe
csak siman getalife, nem kell a 721

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
engem is fel lehet venni aki szeretne

getalife721 # 2937

Swedish people are albino monkeys

sziasztok ha valakinek van kedve nyomni pár mecset vegyen fel barátnak 😊
alphaburstqx#2365 köszi elõre is 😉 további szép napot

Nem valami jó mert ugye 15 health körül majdnem minden leüt egy pillanat alatt,tauntolt giant silenced,leroy az arcba,druid power of forest arcba stb.
Shep
Ok de akkor most kioktató hangnemben ugyan de lényegében egyet értettél velem 😄

Zickler
Most mi másra lennének a Legendaryk ha nem erre? Miért vannak a jó lootok a játékokban ha nem arra hogy erõsítsd a karaktered?
Ha nem lennének Legendaryk, akkor meg azon lennének kiakadva az emberek, hogy az Epic lapok mennyire OP-ok.
Egyébként csak megsúgom hogy a játékban lévõ kb. 35 legendaryból kb. 10-15 rakható bele a paklikba úgy hogy értelmük is van.

Shep
Beletekertem, de nem én nem errõl beszélek, hanem arról ,hogy már egy amúgy is jó paklit marhára meg tud erõsíteni pár megfelelõ legendary, ennyirõl, nem többrõl. Ti vagytok a prok, biztos csak én érzem rosszul de egyelõre nekem ez a véleményem.

Shep
Röviden? Bírom a tagot de egy videoját sem néztem még végig, túl hosszúak nekem.

dave9004
hétvégén kezdtem én is, még tanulgatom, de nem ártana még alexstraszat találni valahonnan 😄 legutoljára a beast-et nyitottam, ment is zúzdába.
Nekem is tetszik nagyon a handlock most.

Amúgy a meta már most is változik, mert miracle, meg malygos rogueok és a ramp druidok elkezdtek népszerûsödni
Zickler
Shep
Hát nem tudom de én rohadtul igazságtalannak érzem ezeket a legendary lapokat, túlságosan brutális elõnyt adnak annak aki rendelkezik velük, ráadásul ugye szerencse kérdése, hogy kapod-e vagy sem. Ha legalább lenne csere-bere, vagy valami de így elég gázos, mert hiába mondja azt valaki ,hogy beleöl egy valag pénzt és nyit mit tudom én 100 paklit, simán lehet, hogy nem lesz semmi.

kabel15
Ez van! Majd alkalmazkodik hozzá a meta.

Banane15
Pont a rush ellen kerül hátrányban, control ellen szinte sosem húz lapot a hunta 3. 4. körben, ahogy lentebb leírták, a laphúzás korlátozása ésszerûbb lett volna.

Zickler
Én most akarom elkezdeni, de még 1 Mountain Giant hiányzik.

Zickler
Nem mindegy, pont ez a lényeg. A többi kasztnak eggyel több köre lesz felkészülni.

kabel15
Giant lock egyre jobban tetszik. Csak kevés hozzá a lapom még. Játszik itt valaki vele?