Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Akkor itt különbözünk. Nekem fontos, hogy jól szórakozzak, az meg eléggé bajosan van meg úgy, ha a 6. körben robbantom az ellenfél arcát. Én is tudnék aggro dekkeket összeszórni, annyira azért vannak már korrekt lapjaim, de sokkal jobban szeretem a taktikus és emiatt gyakran elhúzódó meccseket. Ma rankeden (16-on volt) egy másik priest ellen volt egy ilyenem (priest-el mentem én is)... sokat gondolkodtam rajta és ott cseszte el, hogy copy-paste netdekkel jött. Jól játszott, de minden körben tudtam, hogy mit fog tenni, nekem meg mivel egyedi dekkem van, így egyre inkább éreztem a tehetetlenségét, fogalma sem volt mi a célom, mit akarok, mi az irány, mi csali és mi valós veszély. El is vérzett, de tök jó meccs volt és akkor is tök jó lett volna, ha veszítek, mert jól játszott!
Hunter ellen sem vagyok rossz nem ez a panaszom, inkább ahogy írtam a kínosan sok negatívan viselkedő hunter. Nem azzal van a bajom, hogy arcra megy, hanem amit közben, vagy utána művel. Nem általánosítok, én úgy tapasztalom, hogy a netdekkelős hunterek közül sok nem tud viselkedni.