Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem arénázok.
Ahhoz még béna vagyok.
Napi küldikbõl kártyákat veszek.
Tudom, hogy aréna jobban megérné, de eddig 3x mentem be, 0-9 az arányom.<#szomoru1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Zickler
Menjél Arénát vele, Mage után õ a legerõsebb.

Battletag: Muhee#2716

Control és aggro pala is használható deck, jópár oldallal korábban mindkettõrõl csináltam leírást.
Az aggro pala most azért nem olyan jó, mert a kulcsa a divine favor, ami jelenleg, mivel sok az aggro és általában üres a kezük nem mûködik olyan jól.
Ellenben a control paladin igencsak divatba kezd jönni, rengeteg streamer játszik azzal és a ladderen is sokba futhatsz bele. Amúgy a control paladin hatékonysága fordítottan arányos a hunter reprezentáltságával, mivel ha a paladin a papír, akkor a hunter az olló.
Állítólag rosszabb mint a priest a mostani meta jelentés alapján amit azért én kétlek de simán kijelenthetõ hogy a második leggyengébb kari.
Egyébként használható a paladin is,lehet agro vagy control a probléma inkább az hogy mind agroban mind controlban átlagos míg más herok köröket vernek rá.
Srácok, ez a Paladin használható valamire?
Gyenge a képessége, és a kártyái se izmosak szerintem.
Kerestem neten pala decket, de nem nagyon találtam olyat aminek látom a lényegét.
Vagy rosszul látom?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Gondolom most egy kicsit szeles az idõ és blizzard eu szervere be is halt xD

Kifagyott nekem is kétszer és persze lossnak számította de ezek szerint probléma nem nálam hanem a szokásos helyen....
2-bõl 1 meccsnél befagy ellenfélkeresés közben, 4bõl 1 meccs kifagy menet közben (és persze lossnak számít), szóval csak a szokásos...
Tényleg jó lenne, ha lennének az EUban is olyan tökös népek, akik az ilyesmit perre viszik, nem csak az amcsiknál, de amíg nem ez a helyzet, addig le lesz tojva a dolog... -.-
szerver halott?
kabel15
Ha arénában tudtok döntetlent csinálni, akkor csináljatok. Vagyis ha döntetlen vagy vereség, akkor döntetlent csináljatok, mert akkor nem kaptok piros X et.
Hunter ellen mentem mage el, 2 HP-m volt és neki is csak 2 HP ra tudtam levinni a HP ját. Baron Geddon volt a kezemben. Kijátszottam mind a 2 en meghaltunk de nem kaptam piros X et. Szóval jó lett a vége.
Gondoltam megosztom veletek.

BattleTag: kabel15#2672

dave9004
viszont itt le is craftolhatod, elõbb utóbb minden lapja meglesz az embernek
Zickler
Azért ritka egy lap, mert nagyon kicsi az esélye hogy megkapod.
Egy valódi gyûjtögetõs kártyajátékban, is azért ritka egy lap, mert kicsi az eélye hogy megkapod.

Zickler
Miért is?

Shep
Ja így ok, csak hát ebben az esetben meg kicsit félrevezetõ a ritkaság a játékban, szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
Jaaaa... Te abból indulsz ki, hogy véges számú lap van 😄 Akárcsak egy valódi gyûjtögetõs kártyajátékban.
Tudod, itt nem kell kinyomtatni 40 lapot nyomdagépekkel, ahhoz hogy ki tudj adni egy paklit, elég csak leprogramozni, és voálá végtelen mennyiségû lap a játékosok számára.
Egy lap attól legendary vagy epic, mert sokkal kisebb az esélye hogy megkapod, a többihez képest. ÉS ENNEK SEMMI KÖZE NINCS AHHOZ, HOGY ELÕTTED MÁR KI MENNYIT KAPOTT, mert mint már írtam, végtelen számú lap van.

Shep
Hát ha végiggondolod akkor igazam van, ha nem így mûködik a rendszer akkor meg mitõl legendary egy lap. Gondolom érted hova akarok kilyukadni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezt nem tudom, honnan vetted. Mikor kinyitsz egy csomagot, mindig ugyanannyi esélyed van rá, hogy pl. legendary-t nyiss. Az más kérdés, hogy van aki szerencsésebb, más meg peches.
Annyi hátránya van csak egy kezdõnek, hogy a régebbi játékosokhoz képest jóval szerényebb lapkészlettel rendelkezik; de ez minden játékban így van, ahol valamiféle idõarányos fejlõdés van.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Shep
Egyébként ugyebár vannak a nagyon ritka meg az eszméletlenül ritka lapok, de ezekbõl már jó párat látni, vagyis kint van már belõlük elég sok, ennélfogva egyre kisebb az esélye annak ,hogy valaki még ilyet nyisson egy pakliból. Vagyis akik késõbb kezdenek el játszani sokkal rosszabb helyzetben vannak még ebben a tekintetben is.

Ezen jót röhögtem.<#taps>

dave9004
😄
Dehogy tolja jól, 3:16-hoz tekersz és látni fogod, hogy a trükkje valójában: IRL mind controllozza az ellent, sõt, a lapjait is!

dave9004
vki linkelte ide Amaz nevû srácot na õ meg priesttel eszméletlen jól tolja 😄
Banane15
Ez az olcsóbb mid hunter: http://www.hearthpwn.com/decks/44672-budget-midrange-legend-rank-1-hunter-deck-no-epic
Aztán ezt lehet variálni, ha van még egy-két jobb lapod, pl. egyik kodó helyett leeroy, vagy kroki helyett mukla, esetleg a chargeos kodó tud még mûködni.

DarkHorSe
Az ellenfeled kap egy mana kristalyt

Inkabb ez az aktualis meno hunter deck

Swedish people are albino monkeys&#65279;

kabel15
Card
Ez a lény pontosan mit tud? Mana crystal os rész nem világos nekem. Akár hányszor kijátszottam semmi nem történt.

MID hunter az ez?

kabel15
Nekem valahogy adja most ranked. 20 as szint környékén. Pedig csak napi küldit mentem paladin al meg lock al. Mondjuk az enyém nem kifejezett ZOO, de ez is kis lényekre alapozz.

Banane15
Én is a midrange shamant tettem össze elsõre, control paklik ellen egész jó is volt, de lassan lehetett haladni vele, és még voltak elég gyászos meccseim is rush ellen, szóval szépen lassan elment tõle a kedvem. : D

dave9004
semmi gond. én az olcsóbb sámánnal is próbálkozok. csak tisztuljon kicsit a ranglétra mert elseje óta káosz van még.
Banane15
De most komolyan, a control warrior 10000+ dustba kerül, a jobb druid paklik is 8000+, akinek erre nincs pénze az mit csináljon? Tegyen össze gyenge lapokból control paklikat, és nézze hogyan verik rommá a fentebb említettek? Esetleg még szóba jöhetnek a picit olcsóbb shaman, meg rugó paklik, de azokat pofán röhögi a zoo, meg a hunter, és még lassúak is. Ez megy most, mert ez éri meg játszani.

Illetve gyors is mert más hatékonyak a ramp druid nemcsak hogy drága pl de nagyon lassú is akárcsak egy control warrior(ami mostanság annyira nem jó),a lényeg hogy simán 10+ körig is eltarthat egy meccs amit nem is biztos hogy nyersz,
Addigra a zooval már vagy 5 meccset lezavartál....
A steamereknél mik azok a Donations-ok.
Mire kapnak felajánlásokat?

dave9004
jah. am nekem is megvan a zoo. de streamerek nagyja is szenved még ha szembejönnek velük 😄
kabel15
Olcsó és hatékony.

dave9004
hogy ennyi class meg lehetõség közül 90% ezt a kettõt tolja. a többi jelenleg nehezen rúg velük labdába
Banane15
Igazából az játszik zoo-t meg midhuntert, akinek vagy nincs pénze, vagy nem akar költeni rá, mindenki más aki akar még valamit rankeden, az vagy régóta játszik, és nagyon szerencsés, vagy elég sokat fizetett bele, nem tudom ezen téged mi húz fel.

dave9004
legendarys hátlappal, tehát voltak már legendary zónában.
Igazából a zoo meg a mid hunter húz csak fel, a többi értelmesebb meg elismerésem is van ahogy tolják. az én hibám meg onnan ered h olyannal tolnám ami kiment a divatból majdnem 😄
Meg, de azok is verhetõek legendary nélkül.

Mi a jó ***** *****ért nem tudja oda lerakni a kártyát ahova én mutatom??????????
Leteszem 2 minion közé a Defender of Argust, erre elcsúsztatja a szélére!
azért ilyenkor megszaporodnak a legendarys paklik 20-15 környékén
kabel15
dupla coin

Az mitõl, van hogy amit 100 gold ért veszek paklit abban van Epic meg legendary, amit arénában szerzek abban csak kék, abból is 1db.

Neked is lehet top paklid (legendary nélkül).

dave9004
de jók is ezek a resetek 😄 h 2-3 napig csak top paklik jönnek 18-as rankon ellened 😄
kabel15
Zoo-t is meg lehet fogni. Én DUDU val kaptam ellenfélnek, és rosszul sem tolta. De mikor elkezdtek jönni a nagyobb lapjaim nem tudta tartani a tempót.

Persze de szerintem hunterhez egy kicsit több skill kell mint a zoohoz,zoonál csak eszetlenül dobálod le a lényeket és folyamatosan megy az utánpótlás warlock card drawjával általában 4 körre vége az egész játéknak

Míg hunter esetén ha nem építesz a kombóra ami persze nem nehéz sokat nem fogsz érni vele ráadásul hunternak több counterja van mint zoonak. Zoo ha jól húzott akármit csinálsz vége,míg hunter ellen legalább van egy 50% esély.

A ramp druid valóban hatékony de sámán ellen szinte biztos vereség ami nem lenne baj mert kevesen nyomják de viszont lassú játékmenet is tehát több kör kell a gyõzelemhez és a rank nyerés a rush paklikat kedveli
megoldás:
Battle.net launcher -> Settings -> Game settings -> Hearthstone- Reset user options
Nekem is ugyanez van!
Sziasztok!

Segítség kellen. Tegnap frissített a játék, megkaptam az új kártya hátlapot, de nem tudok játzsani. Belépek a játékba, kiírja, hogy gratulálok, 12-es rankon fejezted be az áprilisi szezont. Next gomb.

Következõ üzi. Kaptál új kártya lapot. Next gomb. Aztán bejön, hogy van 12 bónusz csillagod. Na innen nem tudok tovább lépni, nincsen next gomb, semmmi, betölti a képernyõt az üzenet, és nem tudok semmit sem megnyomni.

Tipp?
Valaki betudná linkelni azt a hunter decket?
esetleg meg az uj meta, a ramp druid

hunter szvsz, GuardsmanBobnak 123 win kellett a legendary rankhoz hozza

Zickler
RNGesus 😄
Egyébként errõl szól a játék, olyan pakli kell amibõl 10 esetbõl minimum 7-szer a megfelelõ lapot tudod felhúzni.