Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz még béna vagyok.
Napi küldikbõl kártyákat veszek.
Tudom, hogy aréna jobban megérné, de eddig 3x mentem be, 0-9 az arányom.<#szomoru1>#szomoru1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az aggro pala most azért nem olyan jó, mert a kulcsa a divine favor, ami jelenleg, mivel sok az aggro és általában üres a kezük nem mûködik olyan jól.
Ellenben a control paladin igencsak divatba kezd jönni, rengeteg streamer játszik azzal és a ladderen is sokba futhatsz bele. Amúgy a control paladin hatékonysága fordítottan arányos a hunter reprezentáltságával, mivel ha a paladin a papír, akkor a hunter az olló.
Egyébként használható a paladin is,lehet agro vagy control a probléma inkább az hogy mind agroban mind controlban átlagos míg más herok köröket vernek rá.
Gyenge a képessége, és a kártyái se izmosak szerintem.
Kerestem neten pala decket, de nem nagyon találtam olyat aminek látom a lényegét.
Vagy rosszul látom?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kifagyott nekem is kétszer és persze lossnak számította de ezek szerint probléma nem nálam hanem a szokásos helyen....
Tényleg jó lenne, ha lennének az EUban is olyan tökös népek, akik az ilyesmit perre viszik, nem csak az amcsiknál, de amíg nem ez a helyzet, addig le lesz tojva a dolog... -.-
Hunter ellen mentem mage el, 2 HP-m volt és neki is csak 2 HP ra tudtam levinni a HP ját. Baron Geddon volt a kezemben. Kijátszottam mind a 2 en meghaltunk de nem kaptam piros X et. Szóval jó lett a vége.
Gondoltam megosztom veletek.
BattleTag: kabel15#2672
Egy valódi gyûjtögetõs kártyajátékban, is azért ritka egy lap, mert kicsi az eélye hogy megkapod.
Battletag: Muhee#2716
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tudod, itt nem kell kinyomtatni 40 lapot nyomdagépekkel, ahhoz hogy ki tudj adni egy paklit, elég csak leprogramozni, és voálá végtelen mennyiségû lap a játékosok számára.
Egy lap attól legendary vagy epic, mert sokkal kisebb az esélye hogy megkapod, a többihez képest. ÉS ENNEK SEMMI KÖZE NINCS AHHOZ, HOGY ELÕTTED MÁR KI MENNYIT KAPOTT, mert mint már írtam, végtelen számú lap van.
Battletag: Muhee#2716
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annyi hátránya van csak egy kezdõnek, hogy a régebbi játékosokhoz képest jóval szerényebb lapkészlettel rendelkezik; de ez minden játékban így van, ahol valamiféle idõarányos fejlõdés van.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Aztán ezt lehet variálni, ha van még egy-két jobb lapod, pl. egyik kodó helyett leeroy, vagy kroki helyett mukla, esetleg a chargeos kodó tud még mûködni.
Swedish people are albino monkeys
Ez a lény pontosan mit tud? Mana crystal os rész nem világos nekem. Akár hányszor kijátszottam semmi nem történt.
MID hunter az ez?
Addigra a zooval már vagy 5 meccset lezavartál....
Mire kapnak felajánlásokat?
Igazából a zoo meg a mid hunter húz csak fel, a többi értelmesebb meg elismerésem is van ahogy tolják. az én hibám meg onnan ered h olyannal tolnám ami kiment a divatból majdnem 😄
Leteszem 2 minion közé a Defender of Argust, erre elcsúsztatja a szélére!
Az mitõl, van hogy amit 100 gold ért veszek paklit abban van Epic meg legendary, amit arénában szerzek abban csak kék, abból is 1db.
Míg hunter esetén ha nem építesz a kombóra ami persze nem nehéz sokat nem fogsz érni vele ráadásul hunternak több counterja van mint zoonak. Zoo ha jól húzott akármit csinálsz vége,míg hunter ellen legalább van egy 50% esély.
A ramp druid valóban hatékony de sámán ellen szinte biztos vereség ami nem lenne baj mert kevesen nyomják de viszont lassú játékmenet is tehát több kör kell a gyõzelemhez és a rank nyerés a rush paklikat kedveli
Battle.net launcher -> Settings -> Game settings -> Hearthstone- Reset user options
Segítség kellen. Tegnap frissített a játék, megkaptam az új kártya hátlapot, de nem tudok játzsani. Belépek a játékba, kiírja, hogy gratulálok, 12-es rankon fejezted be az áprilisi szezont. Next gomb.
Következõ üzi. Kaptál új kártya lapot. Next gomb. Aztán bejön, hogy van 12 bónusz csillagod. Na innen nem tudok tovább lépni, nincsen next gomb, semmmi, betölti a képernyõt az üzenet, és nem tudok semmit sem megnyomni.
Tipp?