40521
  • Negritis
    Lore, sokan próbálnak BGH "ellen" játszani mostanában
    ezét lett népszerű Sneed Old Shredder
  • dave9004
    elbontod muklát, meg is van mindkettő. v oversparkot
  • Tinman #10103
    Nekem majdnem 800 de kotlok rajta, nem merek semmit legyártani, mondván mi van, ha következő nyitáskor megnyerem? :-D
  • Zozo0122 #10102
    Van 400 fölös dustom. Egyelőre a druid paklimmal tervezek. Mit kéne craftolni? BGH vagy második Ancient of Lore?
  • Yserac
    Nem degradáló jelzőként írtam :)
  • Negritis
    igen, és én még sem birom :D
    mondjuk én alkalmazott matematikusként végeztem :P
  • Yserac
    Day9 egy jelenség US WCG starcraft fanként kezdte a pályát. De rájött hogy ahhoz fehér ember kevés genetikailag, hogy a koreaiakkal hosszabb távon ujjat húzzon. Évekig profi esport kommentátor volt és asszem' az is még. Kiváló elemző, amit az elméleti matematikus végzettsége igazol is, ez utóbbival járulékosan kellő kreténség párosul a jelleméhez. :D
  • Negritis
    sztem is UT nélkül kiesik a webspinner a pixsiből, főleg mert a heropowerek nagy része könnyen megoldja, így ha nem turn1be rakod ki kb semmi haszna, max tényleg az hogy skill command kombó, de arra nem sokkal drágább a creeper és annak van "értéke" is
    mondjuk én várom hogy így visszatér röfi megint :D
  • karmacoma
    Pók nem is tudom megmarad-e, mert annál erősen bejátszott az olcsó dr faktor is. Beastnek beast, de én akkor már raknék be dupla silence-előt. Az fájt a legjobban webspinnerből ellenfélként. Olcsó kill command aktivátor, és ha visszatérnek a charge-os hunterek, akkor nagy előny lehet tauntok vagy Sylvanas ellen. .
  • Mephike
    "brutálisan nagy az esélye, hogy nagyon nagy értéket nyersz a webspinnerből" Rossz a megfogalmazás: Van esélye, hogy jó beastet kapjál. Értéket nem nyersz a dolgon, mert lapot adsz lapért (tekintsünk el attól, hogy az 1-es attackja miatt képes leütni másik lényt, ez nem túl gyakori), kifizeted a pók árát is és aki kell fizetned a a kapott beast árát is. Nincs lapelőny, és bár bővül a decked 32 lapra, ez itt inkább hátrány, mert ne Te választod ki, hogy mire bővüljön. A pókot azért szeretjük, mert mert 1 maás beast, és beastet ad, azt meg szereti a kill command. Ennyi, nem kell többet látni mögé.
    Ahogy azt karmacoma is írta a mad scientist sokkal tápabb lap, az ingyen kitesz egy secretet (2-3 mana nyereség), és általában tradel valamivel. Hidd el, ez jobban fáj neked, mint a pók.
  • Shep
    Be is alázott egy hunter, nem jöttek a botok, nem tudtam gyógyulni ő meg le kommandózott :) Igaz a 2 molten még mindig nagyon hiányzik a pakliból.Na de 5 győzelem meglett, majd mehet tovább a priest :(
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.29. 15:11:45
  • Zozo0122 #10094
    Nem. Az égő az lenne, ha csak zooval menne :D A handlock kemény pakli.
  • Shep
    Ezt találtam, tegnap rakták fel http://www.hearthpwn.com/decks/169859-legend-holy-4000-deck-guide Ahogy nézem ugyanaz.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.29. 14:55:16
  • 1Darton1
    Nem tudom, hogy ezt megtaláltad-e. Day9 talán a legszórakoztatóbb streamer, nagyon jól és pörgősen játszik, illetve imád extrém deckekkel szórakozni.
  • Shep
    Az égő ha handlockkal jobban megy, mint zoo-val?
  • Devv
    Na elértem a rank12-őt. Hunterral. Undertaker nélkül, mert az nem jött fel.
  • Shep
    Megtaláltam.
  • Shep
    Kár, hogy nekem mindig papagájt, meg 3/2-es dinót ad, na meg néha néha highmane-t. Na jó egyszer kaptam belőle muklát. Mondjuk a kedvencem az volt mikor a lejátszott pók visszaadott egy másik pókot ami szintén pókot adott.
  • Shep
    Igen.
  • Shep
    Fent van valahol neten?

Öcsém minden idióta a kolentó féle nyomorékságot játssza.
  • Zozo0122 #10085
    Nagy kár :D Pedig a play Koininervétmukla lett volna megint :D Ez a deck neve mától :D
  • Negritis
    Illidan ítélete szerint nem vagy méltó, így nem állhatsz ki:D
  • Zozo0122 #10083
    Amikor elindul a játék és azonnal felrobban mindkét hős és döntetlen, akkor mivan? Megszakadt a kapcsolat?
  • 1Darton1
    Tegnap láttam Day9-nál egy nagyon szórakoztató és hatékony priest mech decket. Holy 4000-nek hívják, és talán egy ehhez hasonló lesz a priest jövője undertaker nélkül.
  • Zozo0122 #10081
    Hmm. Mukla nagyon jó, druidba legalábbis. 10 meccsből 8-on legalább hatalmas tempo, ha meg ki tudom rakni első körben innervatel, akkor az well played. Most vertem el egy papot szinte csak vele, 6. körben halott volt. :D
  • Pio
    Annyit azert vegyel figyelembe, hogy neha meg is szivathat, szoval azert az 5-6 tulzas, de egyetertunk, eros lap.
  • karmacoma
    Én anno sámánnal mindig toltam rá az earthshockot, ha nem volt ut nyitás, bár a secretes 2/2-re szívesebben csináltam. Utóbbi egyébként op-bb mint az ut. 2 mana 2/2+laphúzás és kijátszás. Ez kb 5 mana érték hunternél, 6 Mage-nél.
  • Zozo0122 #10078
    Webspinner az egyik legerősebb lap a játékban. Nézzétek meg a 40 beastet amit adhat. Itt

Na? Mennyi rossz ezekből? Kb úgy 8 olyan lap van köztük amivel nem jársz annyira jól, de még így is, brutálisan nagy az esélye, hogy nagyon nagy értéket nyersz a webspinnerből, ráadásul kettőből még nagyobbat. Ha parrot jön belőle, az tényleg nem nagy ügy, de ennél legtöbbször jóval durvább dolgok történnek. :D Ráadásul 2 teljesen ingyen lap a pakliba, akárhogy is nézzük, egy hunter deck átlagban 32 lapos, kivéve ha silencelsz egy webspinnert...de ki csinál olyat?:D
  • Tinman #10077
    A mech mage az nekem is gyengém egyelőre... többször veszítek ellenük, mint nyerek, de majd ha bővebb lap választékom lesz megoldom ezt is jobb win rate-re.

A webspinner kapcsolatban egyetértek! Malorne-t 1x adott csak, King Krush-t talán 2-3x, a többi átlagos, ritkán csikin' is befigyel :-D

Azt viszont én is aláírom, hogy a random az néha nagyon nem annak tűnik és nem azért mert jaj nem azt kapom amit szeretnék, hanem egyszerűen a valószínűségszámításnak totálisan ellene megy.
  • Tinman #10076
    Akkor itt különbözünk. Nekem fontos, hogy jól szórakozzak, az meg eléggé bajosan van meg úgy, ha a 6. körben robbantom az ellenfél arcát. Én is tudnék aggro dekkeket összeszórni, annyira azért vannak már korrekt lapjaim, de sokkal jobban szeretem a taktikus és emiatt gyakran elhúzódó meccseket. Ma rankeden (16-on volt) egy másik priest ellen volt egy ilyenem (priest-el mentem én is)... sokat gondolkodtam rajta és ott cseszte el, hogy copy-paste netdekkel jött. Jól játszott, de minden körben tudtam, hogy mit fog tenni, nekem meg mivel egyedi dekkem van, így egyre inkább éreztem a tehetetlenségét, fogalma sem volt mi a célom, mit akarok, mi az irány, mi csali és mi valós veszély. El is vérzett, de tök jó meccs volt és akkor is tök jó lett volna, ha veszítek, mert jól játszott!

Hunter ellen sem vagyok rossz nem ez a panaszom, inkább ahogy írtam a kínosan sok negatívan viselkedő hunter. Nem azzal van a bajom, hogy arcra megy, hanem amit közben, vagy utána művel. Nem általánosítok, én úgy tapasztalom, hogy a netdekkelős hunterek közül sok nem tud viselkedni.
  • Mephike
    A mech mage-t megértem, néha iszonyú tempósan tud kijönni.
    A nerfelések utáni kérések mindig általában azért jönnek, mint azt a példád is hozza, mert képtelenek megoldani egy előállt szituációt tapasztalatok vagy ötlet hiányában.
    Nekem a kedvencem az, hogy a kis pók mindig king-et vagy Malorne-t ad. Persze elhiszem én ez, hogy ez megtörtént párszor valakivel, hogy ilyen lapokat dobott a pók. De nekem kb 2-2 alkalommal jött ez az előbb említett lappáros. Abból emlékszem Mukkát sosem játszottam ki, mert nem volt olyan szituáció, amikor örültem volna a banánoknak, Malornet 1 alkalommal kijátszottam, a másiknál nem lett volna jó döntés kirakni. De a rákokat már le se merem írni hányszor kellett kitennem... vagy a kapitány papagáját. Mégsem jövök olyan ötlettel, hogy módosítani kellene a randomitást a játékba, hogy ezt a két lapot nekem ne adja a játék.
    A hiéna csak a fullos beast deckben lesz hatékony, jelenleg az pedig normális laphúzás híján nálam felejtős.
  • karmacoma
    Na már van is petíció, hogy nerf quatermaster, mert srác 8-ból csak 4 meccset nyert Pala ellen Warriorral. :D

Aztán paródia topic, amin sikítozva röhögtem:
    "I think we can all agree, Cobalt Guardian is insanely OP, and now that Undertaker has been nerfed, this should definitely be next.

First of all, it's 6 attack, for 5 mana, and his health is basically infinite. As Druid, I hero power into his Divine Shield, but he keeps playing Mechs! They are so cheap and easy! Next turn I attack him again, to pop his shield, but it just comes back, and I take 5 damage every time! I started running double Healbot/Tree of Life, but it only buys me a couple extra turns against this monstrosity.

This is obviously breaking the game, and making the druid class completely unplayable. A nerf needs to happen, soon."

Sry a hosszú idézetért, nem tudom mennyire szabad linkelgetni. Érdemes megkeresni az eredetit pwn-en, vannak jó kommentek.

Amúgy tényleg a mechmage lesz a következő sláger. Mondjuk ahhoz kell Boom+Antonidas, hogy halálos legyen. Azok nélkül egy hatalmas rush, folytatás nélkül, szóval azért nem lesz a ladder 50%-a az. Hunterek meg nem értem miért a hiénát mondják, és nem a Harvest Golem felé mennek. Az is olyan minion, hogy 3 manaért legtöbbször üt 6-ot.
  • Mephike
    Nézd erre mondom én azt, hogy ez általánosítás. Nekem fontos, hogy a meccseim minél gyorsabban menjenek le, mert meló után nem óhajtok még magamnak is időt húzni. Aki bunkó huntival, az bunkó lesz priesttel is és minden mással is. Az a baj, hogy ha hunti jön ellened, akkor már a hideg ráz, és jönnek az elmélet gyártások (jobb rng, túl op lapjai vannak, neki a legjobb a hero abilityje, stb). Ezzel szemben én és még pár játékos egyszerűen csak elveri őket... ha meg nem, akkor ránt egyet a vállán, mert a kb 50%-os winje megvan a hunti ellen. Nekem a második legjobb mutatóm a hunter ellen van, mert készülök rájuk, sokkal jobban fázok hunterként pl priest controll és warrior controll ellen.
  • Tinman #10072
    Tudod nem véletlen egy kicsit a közutálat..

Ez is mit csinált? Mikor már látta, hogy veszít, kivárta az utolsó ezredmásodpercig az idejét, majd akkor tett ki egy nagy büdös semmit... ezt 3x eljátszotta mire megdöglött. Nem értem miért kell hunter kaszttal többnyire tirpák parasztnak lenni?

Amikor hunterrel tolom soha nem viselkedem így... én még Undertakert se használtam, mert control hunter buildemet csinosítgatom ilyenkor mindig. Nem tarolok, de nem is kapok ki vele állandóan... olyan közepes egyelőre, persze szeretnék még bele lapokat.
  • ktm99
    Az se mindegy szerintem mit jatszol. rank 20-25 kozott a ranked konnyebb, mint a casual tapasztalataim szerint.
  • Mephike
    Tegnap megkaptam ismét a nyerj 5 alkalommal huntival. Gondoltam kiveszem a 2 db UT-t. Szomorú hírem van, 5-ből 5 győzelem. Jó ehhez kellett egy kis szerencse is, mert a warriornak nem jött az axe, de a többi ellenfél még így is csak mint nézők voltak jelen. Ma warriorral megyek 5-t, remélem ott sem les gond. Pár napja viszont a mage vagy shaman-al nyerj 5-t gyalázatos volt. A mage secret deckem még úgy ahogy hozta az 50-50%-ot, de a sámival nagyon sokat kínlódtam.
  • Tinman #10069
    Quest miatt belefért... ok, legyen ranked.

Winstreak 15. szintig, aztán jött egy hunter. Rommá szívattam :-D
  • Tinman #10068
    Sajnos eleinte ez ilyen lesz... base dekkel nagyon nehéz azt a hátrány ledolgozni, amit azok szereztek, akik már hónapok, vagy a játék bétája óta játszanak vele.

Viszont ha minden igaz, akkor ha nagyon sokat vesztesz egy idő után hozzád hasonló kezdő ellenfelekkel fog összerakni...
  • TheGrinder
    Tetszene pedig, meg le is kötött, csak a folyamatos losetól kicsit ideges lettem.
  • Tinman #10066
    Pay2win, de szorgalommal, kitartással 0 forintból is nagyon jól el lehet lenni. Eleinte nehéz lesz, de ha ezt #5456 figyelembe veszed, nem lesz gond.

+annyival kiegészíteném, hogy Android tableten vagy kis ügyeskedéssel telefonon ha elindítod akkor is kapsz egy bonus boostert.

Ezt az utat jártam végig az elmúlt 4 hónapban és 0 Ft-ból 60%-os win rate-el megyek.